Snažilky pojďte pokecat :-))

23.10.2008

Ahojky snažilky, :girl:
tak jak se máte při čtvrtku???? :j) Kdo čaká MS ke konci října???? Já mám dostat MS 26.10. ale jsem napnutá.
Měřím si BT a mám jí od 18 na 36,7,
21.10 jsem ji měla 36,9,
22.10 dokonce 37,0
a dnes zase jen 36,9.
Tak jsem napnutá ja guma u spoďárů :!k: :!k: jak to dopadne. Ale stejně mi něco vnitřního říká že to zase opět dostanu, ach jo. :§) :§)
A jak ste na tom vy???? Komu se zase zadařilo díky seznámku snažilek ??? :/;x: :/;x: Kdo v něděli opustí naše řady???

Ahojky, tak já jsem měla MS dostat 25.10., ale po všech příznacích, které jsem měla a já začla doufat se ukázala už dneska. Takže začínáme 3 měsíc snažení. Jsem ráda, že aspoň ta MS je celkem pravidelná.

In reply to by 1mazlik1

Snad jo, řekla jsem, že když dorazí, tak se prohlásím veřejně za blázna. Příznaky jsem měla jako všechny těhulky a nakonec nic. Takže jsem fakt blázen. Ale jde vidět, že ovu testy nelhaly a byly opravdu negativní a ovu asi nebyla. Jasně do třetice, ale na příznaky už opravdu nedám :n:

In reply to by Dadis

Ahojky. Já měla první měsíc co jsme se snažili snad všechny příznaky. Byla jsem přesvědčená, že musím být těhu. A nakonec když jsem byla opravdu těhu, nic jsem na sobě nepozorovala. Snad jen nateklá prsa. Moc ti držím pěstičky, aby tam byli co nejdříve //. Všem snažilkám přeju mimíska brzo

In reply to by Dadis

To víš, že jo. udělej si radost. A dej si za mě nějaký drink. Za 14 dní mám narozky a ani to moc neoslavím. A to jsem chtěla se podívat na diskotéku, kam jsem s holkama jezdili od 15. No, a nic z toho nebude. Tak třeba za rok :s:

Ahojky mazlíku,
jááá sem měla dostat MS už v pondělí, ale stále nedorazila... JENŽE... já sem asi jedinečný exponát, páč sem to jeden měsíc dostala po 28 dnech a ten další po 33 dnech a takhle už to bylo třikrát, no a tak nějak počítám s tím, že tentokrát to bude po čtvrté. No a jestli ta sviňucha dorazí, tak uzvařeme neúspěšný čtvrtý měsíc snažení a přehoupneme se do pátého... jenže už nějak nemám sílu řešit jestli se to povede nebo ne a prostě to beru jak to příjde... samozřejmě si miminko moc přeju, ale když sem se na to soustředila tak to bylo hrozný na psychiku a dala sem na radu moudrých a zkušených a nechávám tomu volný průběh. Žádný měření BT ani zkoumání hleníků, prostě žijem jako každý jiný den a věříme, že se to jednou podaří... Divné ovšem je, že nemám vůbec žádné příznaky, žádné bolesti v podbřišku ani pocity jako obykle. Teda kromě toho, že po ránu a večer mě jemně píchá v podbřišku, jednou nalevo, jednou napravo... hmm uvidíme :dance:

In reply to by Haňulína

Ahojky Haňulínko, neboj nejsi exponát já to měla taky jednou normálně po 28 dne podruhé zase po 35 dnech. No fakt děs. Teď beru proveru na srovnání cyklu, BT bych si asi něměřila, akle doktro po mě chce grafy. Tak si ji měřím. Mě ani o psichce nic neříkej já jsem úpně nadně, pokaždé když se přiblíží to magické datum MS tak semnou není ani řeč pořád myslím na to jedno, vím že je to špatně, ale nějak na to nemůžu přestat myslet Jsem prostě hrozná, a už i bezradná. i na sebe naštvaná, ach jo . dřžím palečky ve snažílkování.

In reply to by 1mazlik1

mě dokáže vykolejit, když se dozvím, že někdo kolem mě otěhotněl... dřív sem to nějak nevnímala, ale teď jak chci sama miminko to vnímám nějak moc. Tím, že se na to nějak neupínám to neřeším, ale když mi někdo přijde oznámit tu radostnou novinu, že bude mít tahla a tahle miminko, tak si uvědomím, že my se snažíme jak blbci a prd z toho. Jasně, jednou se na nás to štěstí usměje a budeme ty nejlepší mámy na světě. Říkám, že všechno má svůj důvod a všechno zlé je pro něco dobré. Každopádně si budu o to víc toho prďolky vážit a opatrovat ho jako oko v hlavě. Mě čeká kontrola u doktorka v průběhu listopadu, půjdu na preventivku... sice mi pan doktor říkal, že až tam přijdu chce mě vidět těhotnou, ale to asi neklapne...každopádně uvidíme co na to řekne pan doktor a třeba si BT začnu měřit taky :P

In reply to by Haňulína

tak to mě také vytáčí všichni kolem mě těhotnýa já futr nic, víš jak zní to pořekadlo dočkej čsu jako husa klasu. Určitě budem brzo těhulky, jen to příjde až v ten správný čas, já jdu také v půlce listopadu k doktrovi ukázat mu žákovskou, tak říká grafům pro BT. Je celkem takověj srandovnej. Tak držím palečky a určutě se ozvy jak jsi dopadla.

In reply to by 1mazlik1

hned jak se něco dovim, tak dám vědět. Nejdřív uvidíme jestli dorazí MS a když jo tak až mi skončí hned naklušu k Dr. aby mi řekl jestli sem vůbec v pořádku :00:
Vypozorovala jsem totiž na sobě silnej bílej výtok, to sem ještě neměla :jawdrop: byl bez zápachu, kterej trval asi tři dny minulý týden a po celý ty tři dny mě svědila Jůlina, ale ne nic hroznýho. Teď už je to zase v pohodě, výtok sice mám, ale neni tak silný a přirovnala bych ho k tomu svýmu předmenstruačnímu. Takže to chci pak s doktorem taky probrat, co to vlastně znamená. Myslím si, že kdyby to byl nějaký zánět nebo kvasinky, tak to mám furt a ne jen tři dny :?

ahojky, tak já nic neměřím a necháváme to na přírodě jak se zařídí, nijak to nehrotíme, ale MS stopro dostanu }:) ale já už jedno miminko mám, tak mi nevadí, že to nebude tak brzo, tento měsíc se snažíme 7 měsíc :qu:

In reply to by coopis

Já jsem t o také nechával na přírodě, teď jestli to dostanu tak se budem snažit 13 měsíc. Tak sem si řekla že ji začnu měřit ať vím co a jak. Jestli se nám jednou řadaří tak to bude naše první miminko. A moc vytoužené :-)) Drřžím palečky ať se brzy zadaří :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky