Nový člen v rodině

22.10.2008

Hezký den přeji!!! Tak od soboty od večera máme v rodině novýho člena, dvou měsíční štěně labradora...A musím říct že pořídit si ho byl ten nejhorší nápad jakej kdo kdy mohl vymyslet!!!! Je horší jak dítě, když konečně Simča začla slušně spát, tak teď se zase nevyspíme kvůli tomuhle trotlovi....v noci nespí, blbe se vším co najde, kňučí nám u postele, když ho zavřeme v chodbě, tak šíleně řve a štěká.... Takže teď zase chodíme jako mrtvoli kvůli tomuhle...Je tu nějaká zkušená chovatelka, která mi poradí jak na něj????

Ahojky pejsánek je roztomiloučkej ale já po naší zkušenosti kdy jsme si po mohutném studování literatur a zjišťování informací pořídili myslím si i zodpovědně, tenkrát ještě s přítelem (momentálně už mým manželem) stafordíka všude psali jak je společenskej, jak miluje rodinu a že i k dětem je hodnej, bohužel po dvou letech kdy jsem otěhotněla jsme museli ikdyž s těžkým srdcem a opravdu to nikomu nepřeju dát našeho Spajínka pryč.Naštěstí díky bohu se nám podařilo sehnat mu tu nejbáječnější paničku která těmahle hafanama žije. S pejskem jsme chodili na cvičák věnovali jsme mu každou volnou chvilku ale bohužel to zřejmě nestačilo někteří pejsci jsou opravdu horší než děti. Proto já osobně s mými zkušenostmi bych Ti radila pokud je pejsek ještě takhle maličkej a máš jen trochu pochybnosti najděte mu novou rodinku, protože potom až bude větší už je to strašně těžký. Samozřejmě pokud máte zahradu a chcete ho mít pak na zahradě je to něco úplně jiného. Labradoři jsou taky dost velký pejsánci a ikdyž bude sebevíc hodný stačí aby se kolem Tvých dětí špatně ochomejtnul a bude zbytečný úraz. Možná si říkáš co jsem to za pesimistku a možná se mnou nesouhlasíš, ale já už jsem asi opravdu poučená mojí špatnou zkušenosti. Nadruhou stranu může být Váš pejsek hodnej a pohodovej když budete důslední a budete se mu věnovat.Každopádně přeju moc štěstíčka, protože i pejsek si zaslouží mít hezkej život :qu:

Ahoj,s Labradorem mám bohaté zkušenost,taky jsme jednoho měli.V první řadě tě musím varovat,pokud nemáte zahradu,tak je to v čudu.Labrador je venkovní pes,zvyklý spát i v mrazech venku a vúnoru se klidně vymáchat v řece.V bytě celoročně líná a to dost hustě.Jsou to tvrdé štětiny,co nejdou vůbec vyluxovat.Náš borec byl ještě k tomu destrukční,takže nám zničil delé lino v kuchyni,rozkousal čalounění u židlí,sežral mě kuchařku(asi měl fakt hlad :s: )atd.Potřebuje hodně pohybu,takže dlouhé vycházky s kočárkem(až bude velky).Jinak neznám hodnějšího,poslušnějšího a oddanějšího psíka,než je labřík.A výchova štěňátka je stejná jak u děcka.Být vlídná,ale naprosto důsledná.Jednou povolíš a můžeš se jít kluzat :s: Přeju pevné nervy a spoustu radosti s :dog: :a:

Bohužel si myslím, že vám nebude zbývat nic jiného než to nějaký čas přetrpět, on si pak zvykne. Přeju pevné nervy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka