píchání v břiše

21.10.2008

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,míváte také nškdy takové píchání v podbřišku,chvilkami pocit jako když máte dostat menstruaci,ale přesto žádné špinění a ty bolesti nejsou moc bolestivé.díky moc za odpovědi

sem nyní ve 14. týdnu a mám to samé! Většinou až večer, kdy jdu spát a uklidním se, tak to bolí, občas když zakašlu tak jakoby úplně píchne. A přes den občas pocity jako před menstruací.

Ahojky, jsem už v 14.tydnu a občas to mívam taky, ale doktor říkal že to nic není, jen se mám víc šetřit, jinak je to v poho :-)

já měla to samé a občas se mi to objeví i teď - to už spíš ale směrem k boku. Myslela jsem si, že je to protože jsem před těhotenstvím měla problémy s močákem a ledvinami, stačili když jsem se prošla po bytě bez ponožek a už to tu bylo. Podle mě je to ale normální, říkala jsem to i lékaři, ale nedával tomu žádnou váhu, řekl mi, že je to v pořádku. ;)

Jsem zatím na úplném začátku - 3dny po vynechané MS a již 3. pozitnivním testíku a tenhle pocit, že MS přijde mám taky pořád. Proto jsem taky čučela, když testík ukázal 2// - byla jsem přesvědčená podle břicha, že MS dostanu - zatím, ne, doufám, že to tak zůstane...
Pohodové těhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
Eva

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka