Není malinká ta naše princezna?

21.10.2008

Ahoj holky,vcera jsem byla u dr. na kontrole a vážil a měřil malou.Mame 1,500kg .Není náka malinká?Tady ctu ze ostatni mimca meli nakejch 400g vic.Ale stejne je to náš bobínek.Chjo..at uz je prosinec.A co vy a vasi drobeckove?

Ahoj Cattly, máme podobný termín porodu, jsem teď ve 32týdnu. Včera jsem byla taky na ultrazvuku a náš malej prý má 2200-2300g, takže to asi bude pěknej koblížek :a\|: . Přitom já i přítel jsme drobné štíhlé postavy, takže to asi nemá vliv. Už se ho taky nemůžeme dočkat drobečka!

In reply to by Išta

Ahojik,fakt jo?No to bude asi macik.Ale co.Jen pockej az bude na svete.Jak ja uz se nemuzu dockat.no jo mi tu nasi malickou holcicku budeme strezit jako zlato!!!!No vidis..vy jste oba stihlonky a budete mit doma urco chlapa jak horu.se tes matko.he he..

Ahojky, moje malinká měla ve 32. týdnu 1418 g a ve 34. týdnu už 2 kg. Jsem taky hrozně malá 152 cm, tak že nemá být po kom obřík. Už se taky nemůžu dočkat až jí uvidim :girl: Měj se krásně pa pa :a: :a: :a:

Ahojky, neboj se nic, je to orientační. Aspoň zhruba víš jak je veliká. Mě na posledním ultrazvuku řekli, že náš klučík je malinký a že se při porodu nedostaneme přes 3 kila, protože já jsem mrňavá a drobná. Já sama ani nevím jak je náš mrňous veliký. Včera se měl čile k světu a když táta přišel pozdě večer domů, tak tu radost dával dost najevo, pořádně ho nekopl :-). Tak neboj, ono to bude v pohodě.

Ahojky.Já bych souhlasila s holkama.Podle mě,je to stejně jen orientační.Ty aspoň víš,jak shuba je velká,ale já jsem ve 24tt a vždycky se zapomenu zeptat,jak je náše mimi velký.Tak teď jdu v pátek na kontrolu,tak snad na to nezapomenu :h: :h: :h:

Ahojda,to jo je docelá malinká,ale oni holčičky bývaj drobnější.
Já prvního kloučka rodila 37+4 tt a měl 3,44 a 51 cm.a dr. mi řekla,že kdybych ho donosila do termínu že by měl určo přes 4 kilča.
Ale neboj,ona ta váha je jen orientační a ve skutečnosti může mít o těch 400 g víc jak píšeš-takže hlavně neplaš a klid.
A pokud né,tak ona to pak vše dožene neboj.Jinak taky mám termín v prosinci a moc si přeju už aby to bylo,už mě to začíná zmáhat jelikož mám ještě 2,5 letého synáčka tak mi nedá chvilku klidu a jsem v jednom kole.
Tak se opatruj a páček :a:

Ahojky moje miminko melo ve 32tt 1670g,Dr.rikal,ze je sice mensi,ale ze je to normal-tabulkove.A ze pri porodu vic jak 3,5kg mit nebude.navic to jejich vazeni a mereni byva prej dost nepresny.Takze si myslim,ze si nemusis delat tezkou hlavu.Ja se taky bala,ze je mimi male,byly tady holky co psaly vahu ve stejnem tydnu okolo 2000g,ale koukala jsem do tech tabulek a byva tam opravdu velky rozmezi,takze se nestresuj:-)A Dr.ti k tomu neco rikal?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka