Takový "normální" porod

21.10.2008

Ve středu 30.7 jsem jela do Podolí na prohlídku, a když doktorka viděla můj tlak a že trochu krvácím, okamžitě mě poslala na příjem.Přijali mě do nemocnice na pozorování a za dva dny jsem měla jít domů, protože termín jsem měla skoro až za měsíc..Ve čtvrtek mě boleli záda, až tak, že jsem nemohla ležet, ale podle sestry to je prostě v těhotenství normální, stejně tak, že mi teče krev-to se podle ní čistí tělo :? Dostala jsem čípek, abych si došla na záchod a dala pokoj..K ránu 1.8 jsem šla na záchod a praskla mi voda..Tak mě prohlídli, a nevěřili vlastním očím, že jsem otevřená na 8 prstů-rodí se při 10, tak proč jsem jim prý neřekla, že mám bolesti.... :jawdrop: Prý se narodí do dvou hodin..Jenže po dvou hodinách se to všechno zastavilo a po dalších cca dvou zjistili, že je obličejem nahoru a že se mlátí o pánevní kost..Slíbila jsem si, že nebudu řvát, ale fakt to bylo hrozný. Bolestí jsem brečela a klepala se jako ratlík a vyřvaný hlas se mi vrátil až po týdnu. Přítel, který byl celou dobu semnou říká, že jsem při tlačení byla úplně černá :? No prostě kvůli tomu to bolelo o dost víc, teklo víc krve a trvalo to 8 hodin. když se narodil (3210g a 52cm), doktoři se na sebe podívali a okamžitě nám ho odnesli. Najednou jsme na sále byli jen my dva, doktor a Kuba nikde. Tak moc jsme se báli.
Pak přišla dětská doktorka a říká ať posloucháme, že už brečí a za chvilku mi ho položili na břicho a hned už ho zase nesli pryč, že ho musí rychle zahřát.
Po narození ho museli křísit a ještě 4 minuty prodýchávat , jak se napil vody..Na hlavě měl obr modřinu (porodní nádor)a celkově moc nereagoval, takže to bylo takový smutný..
Pak přišlo na řadu šití a díky "šikovné" žákyňce, kterě se nástřih povedl na počtvrtý, mě doktor šil přes hodinu a padly dvě šitíčka.
Po třech hodinách jsme se šli na Kubu podívat. Ležel v postýlce, v roláku a čepičce..Byl strašně pomlácený, nateklý, ale náš.
Od dalšího dne jsme už byli spolu. Kvůli silnému zánětu v očíčkách a silný žloutence mi ho pak vzali podruhý a okamžitě šel na kapačky atd..Takže v Podolí jsem byla celkem 14 dnů, nálada na dně, deprese.. Ode mě se naučil jíst až po týdnu, protože nebyl po porodu hned přiložen....Bylo to opravdu strašně těžký na psychiku, ale podržel mě přítel!!!
Ale třeba ostatní lidi mají normální porody :s:
Dnes má Kuba 4890g a je naprosto v pořádku

Jejku, to jsi měla dost nepříjemný porod, :( ,ale máš už to za sebou a malej pěkně roste, to je hlavní. Přeju vám hooodně zdravíčka i štěstíčka :k: :h: :k:

... :qu: :qu: :k: :k: .Porod si teda měla hoodně nepříjemný a dramatický... :( :00: .Hlavní, je, že už máš vše za sebou a jste oba v pořádku.... :one: :one: .Ted už Vás čekají jen samé krásné chvilky.... :c: .

:k: moc gratuju ke krasnemu mimiskovi a hlavne,ze uz jste vsichni spolecne a v poradku.
Ja mela maleho v nemocnici taky 14 dni hned po porodu,ale s tim rozdilem,ze me po 4 dnech poslali domu a malyho si tam nechali.Nikdy jsemtak nebrecela jako kdyz me manzel odvazel z porodnice a mimi tam muselo zustat.Ale uz je vsechno dobre :one:

In reply to by Simik

Všem moc díky! Já jsem byla po týdnu propuštěná, ale měla jsem to štěstí, že jsem byla přesunuta na Ložnici matek, takže jsem mohla už chodit ven, a po třech dnech mi dali malýho na pokoj..

Tak hlavně, že už jste v pořádku a Kubíček se má k světu!!! Velká gratulace a hodně moc zdravíčka a štěstíčka!!!!!

Gratuluji k malému Kubíčkovi !!! :\x: :qu: ať se maličkému i tobě i přes ten nelehký začátek daří už jen a jen super !!! :\x: PS: na fotečce je vážně roztomilý drobek malinký :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky