FOTEČKY NAŠÍ PRONCEZNY

20.10.2008

Ahoj holky tak jsem tady zase nachvíly než se ta moje treperenda probudí tak sem hodím par foteček jak jsme už kjasně velcé a hl.dlouzí :///: ve středu nás čekají naušničky tak budeme ještě krásnější :qu: a jak se jinak máte?A co mimísci?Doufám,že nezlobinkují :'zz):

Ahojdá Miky malá je kouzelná treperenda a s naušničkama to budete kočiny!!!!Jo jo!!! A jak se jinak máte co?

In reply to by Ditousek

Ahoj Ditoušku.Moc děkujeme.Taky se už na naušničky dlouho těšíme a už se konečně dočkáme.Máme se fajn ted už jo jinak jsme byli všichni marodi tak to nebylo nic veselého,ale už je to pryč hljsem ráda,že se maládala dokupy byla taky celá nějaká nakřivo :///: a ted už je fajn.Akurát ještě nelozíme po čtyrech a nějak se nám nee tak jsem zvedavá kdy se bude něco dít užji taky nebaví pořád jen ležet a na zadech už vůbec ne jenomže kdž se zase přetočí na bříško tak se začne vztekat noa pak si vyber :qu: a jakpak se máte vy? :c:

In reply to by miky

No my se máme vcelku dobře, malá se na čtyřech houpe ale ještě neleze nebo respektive se přemisťuje docela rychle ale takovejma záhadnejma pohybama!! Těšim se až vás uvidím v naušničkách!!!

Krááásnááá princeznička..... :c: :c: :c: .Tak at vás s naušničkama dlouho netrápí a at to máte brzo za sebou a můžete okouzlovat ještě víc... :c: :c: :c: .My ještě naušničky nemáme, snad už brzo, doktorka nám řekla, až prvním očkování a to se nám trošku oddálilo, tak musíme ještě chvilku počkat. Ve čtvrtek jdeme na včeličku, tak se musím zase zeptat... ;) .Jinak jsme taky hroozně mooc dlouhý a strášně moc živý.... :ooo: :c: .

In reply to by Danka

Ahojky Dani děkuji za pochvalu.No ná m se taky naušničky oddálily pač jsme čekaly na druhé očkovánía to se ná taky oddálilo takže snad už to ve st bude a bude se to hojit pěkně musí tam jit semnou manžel jinak bych to asi nedala:-(Tak to je fajn,že jste živý.Tak to má bít aspon máte doma veselo :qu: a hl. když jste zdravoučcí.Užijte si pěkný den :qu: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka