Tak sem se vrátila a bez postýlky..zato s mraky jinejma vecma:o))

19.10.2008

Cusky ženy..tak postýlku sme nakonec pred chvily objednaly pres internet.Ale pokoupila jsem spoooousty jinejch veci.
Hruuza .Zas takovejch penez.Ale máme samy dulezity veci.He he.. jako ze jsem si koupila teplaky od Nike a manzel me je poslal zkusit,a já na to:Ale táto,furt si kupuju S tak na co bych si je zkousela.A jaky bylo ted moje zdesení kdyz jsem skoncila natahovaní u kolen.Tak si je schovam pekne do skrine a necham si je po tehu. Pak jsem koupila ozdobicky na vánoce-mimochodem moc pekny a je jich 48ks v krabicce za 99kč-v ikee.Ale fakt sou moooc pekny.Pak taky perinky do postylky a taaak.Unavena jako blazen a utapkana ted odpocivam.A co Vy???

In reply to by Cattly

Tak já to tak tedy mám. Dostala jsem pëřinku a polštářek z Ikea a povlečení odjinud a nepasuje mi to k sobě. Takže pravda bude asi někde uprostřed, viď.
Ale hlavně, že Ti to pasuje.

Ahoj, no já jsem ti právě ráno chtěla napsat, že stejně nejlepší bude si tu postýlku objednat přes net, a ty užs byla fuč... nO NEVA, aLE S TOU VELIKOSTÍ TO JE SRANDA, CO???tO ZNÁM DOBŘE! NAKONEC MÁM JEDINÝ TĚHU RIFLE... NÉ ŽE BYCH JICH POTŘEBOVALA VÍC, ALE KOLIK GATÍ JSEM SI KOUPILA PŘEDTÍM V DOMNĚNÍ, ŽE JE VYUŽIJU!!! NO COMMENT... TAK UŽÍVEJ NOVOT, JÁ UŽ 2 MĚSÍCE SKUPUJU INTERNET A JE TO STRAŠNĚ SKVĚLÝ, DENODENNĚ RÁNO ČEKÁM NA POŠŤÁKA NEBO NA PPL... JSEM UŽ PSYCHOUŠ, ALE HLAVNÍ JE, ŽE TO JEŠTĚ FINANČNĚ NEPOLOŽILO MANŽELA!!! PÁPÁ :\x:

In reply to by Cattly

Koukám, že ty budeš rodit asi jako já. Já sem 31+1 tt a termín mám 21.12. a co ty? Jinak k tý postýlce mam jí objednanou přes net taky a už od 29.9 a pořád nic už jsem jim i psala a řekli mi, že výrobce jí ještě nedodal tak snad dojde než se vrátím z porodnice.

In reply to by čiki

:qu: Holky, já jsem takhle musela zrušit komodu, nechci strašit, ale oni mě s těma dodacíma lhůtama tak serou... Oni tě nechají měsíc čekat, a pak se ozvou, že to nebude, že nejdířv tak za třitýdny... a teď si vem.. mám to riskovat.., když mám zrovna 14 dnů před porodem (v tom termínu předpokládaného dodání)??? Takto mě naštvali opravdu několikrát... www.deticky.cz, pak www.e-berunka.cz, to jsou prostě výrobky od Italů... ta komoda a ta vanička a ti strupi, lenošní, to nejsou schopní včas dodávat!!! No, jo, Italové jsou hrozně pohodlní, já s nima mám velkou zkušenost. Učila jsem celou skupinu srandovních pánů spíše v postproduktivním věku, a když si vezmete, že oni přes léto zavřou továrny a nic nedělaj, páč je moc teplo... tak se není čemu divit. Tak papaap, snad se dočkáte.. já už ne...., jsem 36.tt :\x:

In reply to by Martii

:\x: AHooj! holky! Jelikož už se hýbu dost málo a protože celý den trávím v posteli ve II. patře u notebooku (neznáte to, že??), tak nečekám na nic jiného než na pošťáka... Vždycky když zazvoní, tak mám strach, že to nestihnu seběhnout, VŠAK ZNÁTE JAK JE TO S TÍM NAROVNÁVÁNÍM!!! No, ale vždycky si vzpomenu na nějakej ten film... myslím si, že to byl horor: POŠŤÁK VŽDY ZVONÍ DVAKRÁT!!! - no tak by snad měl zazvonit dvakrát... chichi (Já se pochlubím.. každý den dělám nejmíň jednu objednávku, a jak jsem psala včera příspěvek, v němž jsem se ptala na parní mop, tak jsem to nevydržela a manžovi prostě natvrdo řekla, že si kupuju parní vysavač - Karcher sv. 1902...) holky, to je sada, ale když to zaplatí, tak co??? Že jo? No a to mám tři dny novou sušičku za 25. Masakr!!! Já nemám vůbec nic, ale necháváme se s mimiskem vydržovat :-). Jupíííí!!! Pak už budu hodná. Dyť ani nevim, jestli ten porod přežiju, tak si musíme užívat, dokud to ještě jde. AJOJOJOJOOJOJOJOJ :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka