BESTYJKA PORODILA

19.10.2008

Tak už to má holka taky za sebou :)

Dobrý den, přeju všem, vítejte mě s úsměvem. Dneska jsem se v 14.53 narodila, tyhle míry podědila, a to 47cm a 2,60 kila, maminku jsem netrápila. Jsme obě zdravé, otvírejte láhve. A ještě důležitá připomínka, jmenuji se Dominika :)

Takže velká gratulace a vítej mezi námi Dominiko!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moooc gratuluju!! Přeju hodně zdravíčka a už se moc těším na fotečky!!! :k: :c: :one: :dance: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to věřím že je to prďolka, má stejné míry jako moje první dcera

Bestyjko, holka moje mila, co mi to delas????????? :jawdrop: :||):
Ja prave delam obed :a\|: (troska opozdene pravda ) a myslim u toho na Tebe. Zrovna si rikam, ze musim jeste skaknout na net a rychle Ti jeste stihnout poprat hodne stesti k porodu - jenze zabloudila sem k Jitusce na blog a tam civim jak vejr - :jawdrop: TY uz mas udajne PO AKCI, ci co!!!!!! :00: :s:
Tak to sem teda troska "prokaucovala"... :!k:
No nic, nejen obedy delam pozde - sem cela nejaka "opozdena" :s: :s: :s: Vuuuuuubec nechapu, jak mi neco takoveho jako info o Tobe uteklo mezi ocima... :n:
Takze tedy, opozdene, ale prece:
SRDECNE GRATULUJEME K NAROZENI MALE DOMINICKY A PREJEME JI DO ZIVOTA JEN TO KRASNE ... TY SI SVE PRINCEZNY UZIVEJ PLNYMI DOUSKY - JE SKVELE, ZE SE VAM POVEDL PARECEK .... :girl: :cc): A POZDRAVUJ OD NAS FILIPKA A AT SE O SVOU SESTRICKU HEZKY STARA, JO??? :one: :girl: :k: :c:
Trilion pusinek posilaji:
SHARANE+LUCINKA :h: :h: :h:

Ať má Dominička krásný, šťastný a naplněný život, hodně zdraví, a mamince ať dělá samou radost!!! Hodně štěstí a moooc gratulací!!! :k: :k: :k: :k:

A co Ty Pechy??? :? - já tu asi 3 týdny nebyla, doma lítám jak hadr na holi a na net nebylo ani pomyšlení.. tak vůbec nevím co nového u vás?

Ať má Dominička krásný, šťastný a naplněný život, hodně zdraví, a mamince ať dělá samou radost!!! Hodně štěstí a moooc gratulací!!! :k: :k: :k: :k:

A co Ty Pechy??? :? - já tu asi 3 týdny nebyla, doma lítám jak hadr na holi a na net nebylo ani pomyšlení.. tak vůbec nevím co nového u vás?

In reply to by handulaa

Jak se vede? já te tu už několikrát sháněla a ty nikde. U nás je všechno jak má být. Honzík baští, kadí, čůrá (do látkových plenek :s: :s: :s: :s: ) a pěkně přibývá na váze, dneska jdeme zrovna na vážení, tak pak dám do blogu. Jen ho trošku trápí rýma, ale to snad brzy přejde :)

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy, já ten Tvůj porod úplně propásla, bylo toho na mě v poslední době opravdu moc. Takže dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍ TOBĚ I HONZÍKOVI, HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, PRDŮ (ABY NEBOLELO BŘÍŠKO) A VŮBEC VŠECHNO NEJ!!

.. já už se sem asi moc nedostanu, a po porodu se už bojím že vůbec, tři děti (a manžel) na krku, budu ráda že budu ráda

U nás zatím vše při starém jen mě na poslední kontrole před týdnem můj doktor vyděsil, když mi řekl, že až půjdu příště na kontrolu už do porodnice, tak že na tom císaři se už domluvím až tam.. tak jsem vykulila oči, proč že bych se měla domlouvat na císaři, a on že prý kombinace starší matky a větší porodní váhy je indikace k císaři.. ale pak dodal, že to snad u mě nebude tak hrozné, malý měl ve 38. týdnu podle UZ (před 10-ti dny) 3kg, takže teď záleží na tom jak dlouho ještě do porodu, prý může za týden přibrat až 30-40 dkg. Já si ale myslím, že než se dostanu na kontrolu do porodnice,tak porodím, chtěla jsem to stihnout do 22. 10., aby to byly ještě váhy, tak jsem se na to upnula.. ale zatím to nevypadá, i když dnes v noci jsem myslela že už - už, ráno se vše zase uklidnilo.

Jinak klasika špatně spím (nemůžu se převalit a pak už neusnu, nemůžu spát třeba do tří - nebo se naopak ve tři probudím a pak už neusnu), všechno mě bolí, hlavně kyčle. Ale už se na malého vážně začínám těšit, jaký bude, jestli se bude podobat Mójovi nebo Jájovi, nebo jesli bude zase úplně jinej..

Jako obvykle nestíhám, i když toho v noci dost udělám (třeba peču koláče nebo třídím staré časopisy), tak už té energie není tolik a taky jsem si toho naplánovala stihnout až moc, a ještě se všechno protahuje - takže u nás se staví garáž, závlaháři teď natahují hadice v zemi, do toho se obkládá pergola, staví zahradní krb, zítra přijdou stavět terasu a taky mají přijet zahradníci sázet stromy, taky konečně osazení bran a ještě elektrikář (nakoupila jsem konečně po roce bydlení světla do ložnice a do pracovny), ještě natírám poličku a minulý týden dotřela plot no a do toho všeho byla nemocná moje maminka, takže táta úplně neschopnej, tak jsem mu ještě vařila a vozila jídlo... no a navíc mi vylili kluka z družiny, když jsem teď na mateřské, takže pro něho musím jezdit po obědě, pak kroužky, odpoledne zase pro malého do školky, takže odpoledne už nic neudělám. No a do toho všeho uklízím vejminek, třídím staré věci ze studia, oblečení, nářadí, najdou se tam fakt "kousky", já totiž nic nevyhodím, tak je to tam jak ve vetešnictví!! Už jsem vytřídila asi 50kg papíru do sběru a to nemluvím o tom, že než něco donesu domů, musím to x krát umýt, je to hrozně od prachu.

Výbavičku už mám KONEČNĚ připravenou a tašku do porodnice zbalenou, takže po této stránce aspoň můžu být klidná. Dokonce jsem na poslední chvíli koupila kočárek, myslela jsem si totiž že si koupím jenom novou autosedačku a k tomu konstrukci abych ji nemusela tahat v ruce, ale to se prý nedá koupit samostatně, tak jsem nakonec zapadla do jednoho hračkářství a tam měli akci na kočárek včetně autosedačky (3 kombinace) + další příslušenství (taška, pláštěnka atd.) - tak jsem to nakonec koupila, abych už nemusela nic shánět. Aspoň nebudu muset vyhánět kocoura z toho staršího kočárku, jak ho tam tchyně tak "chytře" naučila spát.

Minulý čtvrtek jsem byla v porodnici na těhotenském cvičení a pak nás vzali podívat se na těhotenský sálek - a vedle se zrovna narodilo miminko, slyšeli jsme první pláč novorozeňátka - a já taková matadorka zkušená jsem se tam skoro rozbrečela, jak mě to dojalo..

Tak se tady mějte krásně a ať vám všechno vychází, hodně zdraví, energie a vůbec krásný život!!!

In reply to by handulaa

to je hustý románek. Stíháš toho opravdu hodně, nestačím valit bulvy, jaká jsi akční a ve 38tt. Budu držet palce, ať to nakonec ten císař a není a jde to normální cestou,přeci jen, když je vše v pořádku, tak ať to jde, tak jak má :)
Doufám, že nám o tobě někdo dá vědět :)

Jinak já to zvládám v pohodě, Honzík je fakt zlato a moc děkujeme za gratulace - kdy se narodil máš případně u mě v popisu.

Tak se měj moc hezky a když se najde chvíle, tak se zastav, i když věřím, že to musí být náročný, navíc až bude malej na světě...vy taky koukám umíte dělat jen kluky :s: :s: :s:

Můj velký Honza na to říká...bude válka, rodí se víc kluků, tak doufám, že nemá pravdu,i když co se teď děje, je to klidně možný :-g(

Tak ještě jednou držím moc palce, ať to vyjde tak jak má a vše je v pořádku!!!!!!!! A dej nám vědět :)

In reply to by Pechy

budu se snažit aspoň jednou po porodu se ohlásit.

Ať jste s Honzíkem šťastní a zdraví, to je super když je všechno bez problémů a pohodové miminko. :one:

:a: :a:

Ať má Dominička krásný, šťastný a naplněný život, hodně zdraví, a mamince ať dělá samou radost!!! Hodně štěstí a moooc gratulací!!! :k: :k: :k: :k:

A co Ty Pechy??? :? - já tu asi 3 týdny nebyla, doma lítám jak hadr na holi a na net nebylo ani pomyšlení.. tak vůbec nevím co nového u vás?

No, to je paráda! Tak hlavně, že už to má Bestyjka za sebou, že je všechno v pořádku...
mooooooooc gratulujeme k Dominičce!!!!
:w: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: Effka a Viktorka

Jéééééé, no tak to je super!!! TAky přeji oběma hlavně zdravíčko!! no teda,to je fofr,všechny jsi nás GAbčo fakt předběhla!!!Dominička at ti dělá jen radost :qu: :s:

No tak to moc gratuluju a to jsme se tady včera bavili že by tu štírku mohla stihnout a ono ne ne ne!! Hlavně že jsou holky zdravý a spokojený!!!

:\x: :/;x: Berušky, ahoooj!!! Vy jste nějak spěchaly?!!! Moc vám gratulujeme, pěkně odpočívejte a nabírejte sílu, ať můžete s náma brzo chatovat!!! PA PA PA :k: :!k:

gratuluji moc,taky mi přišla zprávička:-)) jsou holky obě šikovný..pěknej fofr..hold kdo umí,ten umí:-) jméno vybrala super!!!!!!!!

Tééééda, to jsou krásný veršíky. No tak teda obrovská gratulace :k: :k: :k: a hodně zdravíčka a štěstíčka mamince i miminku :h:

Gabči posílám velikánskou gratulaci a Dominičce přeju hodně zdravíčka :k: :k: :k: :k: :k: !!!!!!!!!!!!!!!

Gabčo, velikááááánská gratulace k Dominice, oběma Vám ze srdíčka přeji moc moc zdravíčka!!!! Ty jsi to vzala teda hopem listopadko :s: :s: :s:

:qu: :qu: :qu: .Moooc gratuluji a přeji jen to NEJ NEJ NEJ, hlavně hodně štěstí a zdraví.... :k: :k: :k:

Jejda,tak to je mazec!Prvni z listopadovek,ja ji rikala,ze bude rijnova:o)Tak moc gartuluju k Dominicce!Hlavne ze jsou holky obe v poradku:o)

In reply to by Pechy

driv to neslo :!k: :!k: :!k: :!k: ale hlavne ze jsou zdravoucky a stastny no ne???Ja ji vcera rikala ze by mohla porodit na muj svatek,vyslo to.Misa a Valerka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka