ZOUBKY

18.10.2008

Dobrý večer děvčatka zdravím.chtěla jsem se zeptat jak to porbíhalkop u vašich mimísku když se jim tlačily zoubky a zatím nešlo nic v pusince vidět pač se protlačují dlouho,ale mimi už to asi nějka vnimá.Naše malá je asi v te fazti že se talčí pač měla teplotku dva dny a prujem a pak bez teplto a prujem ted už v poho,ale nějak se potí tak nevím zda to nemlže bit i od toho a někdy je plačtivá.Budu ráda za každý nazor.Děkuji

ahoj, je to týden, co jsem objevila první zub a včera jsem objevila druhý :)
pořád si rval ručičky do pusinky, slintal jak o život a byl maličko protivnější (ale fakt jen mikro minimálně a v noci se budil 2x místo 1x), vůbec mi nedošlo, že by se mohlo jednat o zoubek a hle... je tady :)

Ahojdá Miky, tak to nás čeká taky, malá sice slintá ruce furt narvaný v papuli, ale já těžko něco uvidím protože mimo jídla a věcí který si tam narve sama nic nepustí, natož matku, budu muset zkusit nějakej fígl!!! A co jinak jak se máte???

In reply to by Ditousek

Ahojky Ditoušku .máme se dobře až na tyhle malé problémky s malou.Měla jsem strach co to bude pač nechtěla ani moc jíst a ještě ke všemu jsem ji nesměla davat mlíčko to bylo řevu pač byla pořád hladová bobek a hodně mi i blinkala,ale už je líp tak sand to nejhorší je zanama.Jinak je to malá šibalka akurát nam nějak ještě nechce na 4je to lenorka:-)))ale přijde to až příjde to nechavam na ni.Zvedavá je teda pěkně,ale hl.když je zdrava.Příští týden nás čekaj naušničky tak už se moc těšíme.Tak se mejte hezky a opatrujte se papa

In reply to by miky

No tak to by nám mohlo taky něco začínat růst, když to tady tak čtu, no uvidíme!!!! Každopádně už se těším na fotečky s naušničkama, hned jsou ty miminka takový víc holčičkový, uvidíš sama, já jsem z ní byla úplně unešená když jsem jí je nachala nastřelit!!! Naše mrňucha už na 4 stojí, ještě neleze spíš se houpe tam a zpátky a když to přežene tak se převáži a žuchne na bok a pak čučí a řehtá se :!k:

ahoj, nás zuby trápí už dva měsíce a zatim žádný venku. prvně se mu udělaly na dásních bouličky, slintal, měl průjem a byl nevrlej, teď má v celé puse vytvarované zuby, ale pořád pod kuží....jinak občas ho to bolí a občas ne....teď zrovna jo :spid:

tak nam uz je pul roku a máme dva zoubky.Nase mala to prezila uplne v klidu ani bych na to nedosla ze má zoubek,nemela zaden horecky,zadne boleni,zadny rev,jen teda zluté kakání.takze nevim nemuzu ti poradit.drzim palecky at to rychle prejde. :ww: ;)

my ještě zoubky nemáme a řekla bych že se asi tlačí má na dásnách hrbolky které tam nebyly, ale je klidná

In reply to by Monča K.

Ahojky Moni no já tam moc nenahlídnu pač malá mě am do te svoji papulky nepustí pořád tam straký zoubky,ale taky si myslím,že je má nějaké divné i dr.říkala,že to vše bude asi od zoubků spíše,ale sama nevím jinak taky v noci klidně hajá jen někdy přes den je v posl.době trochu že se rozčiluje.no uvidíme jak to bude snad už se brzy nějaký ukaže.Měj se pěkně pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka