Pár podvodních foteček z dnešního plavání

17.10.2008

Hezký večer :) tak doma je klídek...malá spinká a manžílek je v hospůdce,takže mám večer pro sebe. Dneska jsme byli zase plavčit a půjčili si foťák do vody, takže vám posílám pár podvodních foteček ;) Jen jsme si zapomněli brýle, abychom viděli na displej foťáku....vůbec nás nenapadlo, že pod vodou na něj neuvidíme :00: :s: Takže to bylo spíš stylem pokus-omyl ;) Ale něco málo jsme ulovili :one:

Téda Ajuš to jsou tak krásné fotečky a všichni se tam tváříte jako by jste ani nebyli pod vodou :one: Všechny jsou senzační, ale ta poslední je fakt suprácká....ta se moc povedla :h: :k: :qu:

ivka2222

Ajuško,ta poslední nemá chybu je super.senzační,skvělá prostě paráda to by stálo za to to hodit pod sklo :one:

In reply to by ivka2222

Ahoj Iví...moc děkuji :c: to víš, že s těmi fotkami máme plány, ale naše zdi jsou už skoro plné a to máme jedno dítko v kojeneckém věku...kam se vejdou její sourozenci, tak to netuším :00: :s: :s: :s:

Málo k čemu tady volám manžela, ale tohle jsem mu musela ukázat. Nádhera :h: :one: . A sluší vám to i pod vodou :qu: Ivča

No tak to je nádheraaaa :-) Krásné fotečky, Ajko to máte přímo fotografa nebo jste si fotili sami? Taky chodíme plavat, ty jo, taky bych chtěla takové fotečky :)

In reply to by LucindaZ

Ahoj Luci, půjčili jsme si foťák od kamaráda. Má digitál přímo do vody, takže jsme hned viděli co jsme vyfotili, tedy spíš nevyfotili :00: Jak jsem psala zapomněli jsme brejličky a pod tou vdou není na displej vidět :s: . Fotograf prý taky přijde, ale zatím se neví kdy ;)

Ahojdá holky, to je parádička ty fotečky!!! Já byla akorát taky dneska v Jihlavě, ale né plavat ale pracovat a pak jsem drandila s malou, na to že je po očkování tak byla hodňoučká! Moc vám to sluší fakt super!

ahojky :a: mooooooooooc krásné fotečky :one: :one: :one: mi už taky čekáme až bude volno v bazénku a vezmou nás, moc se tam těším a jsem zvědavá jestli se to bude malé líbit :)

Já jsem na tom podobně :) Terinka spinká a chlap je na pivku....ne že by mi to vadilo :s: aspoň můžu být tady s váma :///:
Ty fotky jsou super.My začnem plavat od ledna :) To nám bude půl roku.Už se nemůžu dočkat :)

In reply to by Michaluska

Jé tak tak to máme stejný program :s: D
Dokud jsme neměli malou tak jsem tohle vůbec neznala, ale teď to ti fakt vyhovuje :one:
Děkuji za chválu a pokud se bude voda Terezce líbit, tak si to užijete opravdu všichni :\x: :qu: :\x:

Teda Ajko tak to je naprosto dokonalí :one: nádherný fotečky :qu: :qu: :qu: je to ůžasný co ty miminka dokážou fakt nádhera :c: :c: :c:

Juuuuuuuuu Ajko, prekrasne fotecky - neco takoveho sem videla jen jednou .... a ted teda podruhy - NO UUUUUUUZASNY!!!!!!!!!!!!!! :qu: :one: :h:
Justynce se plavco zrejme libi, vid???? ;) Chodis s ni jeste do nejakeho kurzu?
Ja bych takto pod vodu nemohla vubec, pac by mi ve vode uplavaly moje kontaktni cocky a nevidela bych uz vuuuuuuubec nic!!!! :s:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Jé děkujeme Lucinko a Šárinko :) :) :) :) :)
Justýnka je z toho nadšená a my s taťkou možná ještě o trochu víc. :c:
JJ, tahle fotečka je přímo s kursu, kdy po nás nikdo nešel, tak jsme si tam mohli ještě chvíli lebedit. Po porvním zkráceném kursu jsme jí zaplatili ještě jeden a pak jsme si říkali, že bychom už jezdili do normálního velkého bazénu.
Mám stejný problém s očima jako ty, ale kvůli tomu focení jsem čočky sundala. Ale být půl hodiny naslepo :00: ...to je fakt síla. Mám sice jen 3,5 dioptrie, ale i tak mě to hrozně vadilo. Mělka jsem sice na chvíli brýle, ale tam malá vodnice pořád cákala, takže jsem to vzdala :s:
A vy něco podobného nechystáte? ;)

In reply to by Aajka007

Tak to je moc prima - ze si plavanicko takhle uzivate !!!! :one: :h:
My nic podobneho bohuzel nechystame ... a neni v tom jen ta moje "ocni problematika" - ja sem totiz absolutni neplavec a kdyby me nekdo dostal pod vodu, tak uz me urcite nad hladinu nedostane. :n: Vodu opravdu nesnasim!!! :sick: A to sem ve znameni Ryb - zvlastni, ze??? :?
Tak jedine zbyva ukecat tatku - ze bude chodit s Lucikem on. ;) Uvidime... :s:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Tak to chápu, moje maminu je taky ve znamení ryb a nikdy jsem jí neviděla s hlavou pod vodou :s: Myslím si, že Lucinku vůbec o nic neošidíte, protože to je zážitek pro všechny tři a pokud by se k tomu měl někdo přemáhat, tak by to stejně nemělo smysl. Však vy jí to mnohonásobně vynahradíte :h: :h: :h:

jerabina :one: :one: :one: chci se optat jak dlouho trvá než si mimi naučí potápět ? my ted začaly chodit v 2,5měsících zatím do vaničky do kurzu a tak jsme teprv splívaly na zádech a ochutnávali vodu :///:

In reply to by Jerabina 30

Ahoj Jerabinko, tak my začali s malou hned ve 4 měsících a přímo do bazénu. První 4 lekce jsme jí učili na oslovení a fouknutí do obličeje polít hlavičku trochou vody. To jsme trénovali i doma při koupání a pak jsme jí po tom měsíci ponořili. Teď už jí potápíme jen tak, bez žádných signálů. Takže vy budete určitě v předstihu :c: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka