ahojky treperendy

ivka2222
17.10.2008

stále se čtyřma :s: kdo chce kam pomozme mu tam,aspoň si ode mně vezmete ponaučení a budete sekat latinu,už jsem se i ptala kdy že mi to odblokuje,ale asi nemá čas a maká na údržbě těchto stránek,tak jen doufat že s rychlostí přijde i má aktivace :one: dneska mám super náladičku(je pátek :s: )tak prosím včechny kdo jí nemají,ať zůstanou kde jsou a nenavštěvujou můj blog :s: :s: :dance: já si svou dobrou náladu hodlám ponechat minimálně celý víkend ;) ;) ;) ;)

Já mám zatím dobrou náladu, nikdo mě neotravuje a nemá blbý keci, tak je to fajn... :one: .Jsem tu jen na chvilku, nebo tu zkejsnu celé dopoledne... ;) .Dneska jsem si s Majdinkou přispala, ráno jsme vstávaly na papču kolem šesté, pak jsme ještě kolem sedmé zabraly a spinkaly až do půl desáté... :) .Ted mi tu pořád válí sudy, tak k ní musím pořád běhat.... :) .Musím jít vymyslet něco dietního k jídlu, můj milej včera měl šílenou běhavku.... :s: :s: , tak mi dal za úkol uvařit mu něco dietního, tak vůbec nevím co???Aby se toho najedl a aby to bylo dietní???Porad ženo??

ahoj Ivko, sice na mě něco asi leze (a chlap to není), tak mám taky dobrou náladu, dneska jdeme s Kačenkou spát k mým rodičům, tak už se těším a v sobotu a v neděli jdu makat, ale i to mi nevadí :s: ...jediné, co mi trošinku kazí náladu je neděle, bo příjde tchyňa s tchánem :sick:
Co Jurášek?..někde níž jsem četla, že lozí, tož to je krásné :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: ...jen si to užívej mamko :a:

ivka2222

In reply to by Hanka H.

užívám mamko užívám,je to krásný pohled,už jsem ani nedoufala že by lezl,protože mije zbylé dvě děti nelezli jen se plazily :00: ale je to tady a já se kochám pohledem na svištící dítko které se neustále někde zašívá abych na něj neviděla :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky