NUTRITON a reflux

16.10.2008

holky najde se tu nejaka mamca co pro sve miminko pouziva kvuli ublinkavani vlakninu ze svatojanskeho chleba Nutriton????

Davidovi je 20 dni. je plne kojenej, ale trapi ho nejspis Reflux. A ja vubec netusim kolik toho Nutritonu mam davat...a jak ho vubec poradne pripravovat. Je lepsi s odstrikanym mlekem???
a jeste potrebuju poradit, kdyz ho pripravim z meho odstrikaneho mleka, jak dlouho ho muzu nechat vytvorene a pripravene k pouziti pri pokojove teplote???
poradi nektera mamka???? Moc prosim

Ahoj Hani, moc se omlouvám - včera mi to nějak spadlo a podařilo se mi to nahodit až dnes. To víš, nejsem žádný technik :c: - jen uživatel. A jsem ráda, že ti holčiny poradily. Jak jsem psala, já mlíko neměla - takže oba kluci Nutriton měli s UM - takže s kojením jsem neměla bohužel praxi :n: :(

Může se to dát i do vody a na lžičku před kojením. Já to malé dávala do stříkačky a při kojení jí to sříkala koutkem do pusy, protože jak jsem jí to dala z flašky v 60ml. tak pak už ode mě nechtěla pít.

In reply to by Hanina.Vohánková

Já jsem ze začátku dávála jen 10ml., protože malé to moc nejelo a je to lepší dávat trochu před a v průběhu kojení, jinak ti to taky vyblinká. Můžeš zkusit i těch 20ml a uvidíš jak mu to pojede. Hlavně neboj, když ti bude blinkat i nadále. Zlepší se to, ale jsou s tím taky nervy, jak to do nich dostat. Já nakonec ve třech měsících přestala i kojit, protože malá málo přibírala, jak pořád blila. Tak jsem začala dokrmovat po kojení US. Malá blinká ještě někdy i teď a to má půl roku.

In reply to by Katka77.

Jo a Hani, taky jsem zjistila, že v noci mi skoro nikdy neblinká. To proto, že se nají a hned spí a nikdo s ní nehýbe a ani sama sebou nemydlí. Takže zkuste s malým po jídle co nejméně hýbat, jen opatrně vzít na brknutí i při nošení, když někdy zmáčkneš bříško, tak to jde ven.

Ahoj Hani, k tomuhle vím jen to, že moje kámoška si odsříkala trochu mlíka a hned mu dala a on to celé vypil.

Ahoj Haninko, sice jej používám (i při starším) - ale oba jsou od začátku na UM. Ale nedělala bych si to dopředu - má to stát jen tak 3-4 minuty. Návod je na krabičce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky