NAHODA NEBO CO????

15.10.2008

holky dnes je maly 8 mesicu...a to co se stalo v noci bylo dost zvlastni ... malicka se narodila 15. a to 13 min. po pulnoci a dneska 13 min. po pulnoci 3x zabrecela a spala dal.... bylo to stejny zaplakani jako u porodu... nahoda???? no mela sem z toho husi kuzi....

Ještě ti napíšu, jak jsem chtěla vědět datum porodu, tak jsem si vyložila karty, to mi nevyšlo...a už od odchodu z práce mi přitom v hlavě strašila devatenáctka, pořád jsem si říkala, co s tím číslem mám, proč mi příjde důležité...dva měsíce jsem to datum nosila v hlavě a nenapadlo mě to :)

taky mám teď husí kůži:)...asi bych sledovala malou "na osmičkách".....nebo události kolem ní, kde se mihne osmička....přeci jen logičtější by bylo, kdyby zaplakala dvanáctého měsíce po porodu,). a ona se narodila v osmém měsíci těhotenství?

Johanko, já na náhody moc nevěřím :)
Brala bych to jako symbol, že je někdo s váma, že o vás ví a chrání vás

Ahojky Johanko,to je dobrý teda. A co že ty jsi byla v noci takhle vzhůru? Nostalgie a vzpomínání na porod :) ? Já taky v noci nespala - od 2 do 3:30 jsem za boha nemohla zabrat. Taky dnes máme malé výročí-Marunčiny "půlročniny",tak uvidim,jestli si taky nevzpomene na tu fušku před 6ti měsíci (u nás to bude asi v 17:45) :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka