Když mám splín...

15.10.2008

...tak stačí, aby malá zakopala a hned se cítím líp.
No, ráda bych se tu vypsala, proč ten splín mám. Pořád obtelefonovávám kvanta lidí a snažím se zařídit, aby se nám co nejrychleji dostavil byteček. Ale pořád ještě nemám peníze za prodej bytu a třeba topenář mi řekne, ať si vyberu topení, místo aby nám poradil a navrhl, jaké tam potřebujeme a jaké jsou ceny. A já na netu čučím na šílené tabulky typů, délek, šířek, výkonu a cen a jsem z toho jelen. Ale proč by se obtěžoval, že?

A pořád mě sere, jak mi můj s ničím nepomůže a už 5 dní mu říkám, aby vyměnil fretce kakáček - tam jsou u hory h-v-n, ale jemu je to jedno. Zítra večer jdu na kurz a když tak nadhodil, že co bude zatím dělat on, tak jsem mu řekla, že bude uklízet a že mu klidně udělám seznam. No ten kyselý ksicht si asi každá dokážete představit. :) Pomáhá mi jedině tehdy, když si o to řeknu a dělám to s ním.
Když jsem před chvílí umývala nádobí, tak jsem si to v hlavě zase tak sumírovala:
- jsem celý den doma, on zase v práci
- já se starám o domácnost a snažím se vařit, on vydělává penízky na náš život
- já se nervuju s dostavbou bytu, on v práci s debilním nadřízeným a problémama co k té práci patří
- mě z těch nervů a nedostatku pohybu opět bolí záda, on zase něco špatného snědl v restauraci na obědě, takže mu je od včerejška blbě.

Sečteno podtrženo, jsme na tom cca stejně. Tak proč mě i tak pořád sere, že mi nepomůže? Nebo aspoň aby mi nepřidělával práci s tím, že všechno nechává tam, kde mu to odpadne od ruky a snažil se zapojit o jednu dvě mozkové buňky navíc, když je doma - ale to chci asi moc, co? :) Takže to mám zase svést na hormony?

na tom úúúplně stejně. Ale manžel nosí dost penízek, takže se snažím zase to vracet v domácnosti. Jsem na neschopence už od 7 tt, takže teď toho opravdu domů moc nenosím a to jsem taky neměla špatný plat. Mně manžel ale pomáhá přiměřeně, ale věř, že taky až mu řeknu, on totiž to co já (třeba odpad papíru a plastu) jaksi nevidí, ale to nevidí ani můj táta a brácha a ..... všichni chlapi. Prostě nebudu mít 1 dítě, ale 2! :s:

No jasně, že hormony. V Tobě se toho moc děje :) měníš se a blbneš no, zkrátka normálka :girl: tzv. hormonální :s:

Takze mas doma miho chlapa?????On ale frtace hovny vysype.Mysak je totiz rozmeta po cele kleci pokud tam zustanou :!k: Jeste ze mame ty miminka.Cloveku je hned lip,kdyz se na ne podivame co?

In reply to by Zuzana.Picmouse

Tak naštěstí to s těma hovínkama ten náš raubíř nedělá, ale už se stalo, že prostě do toho kakáčku už odmítl srát a udělal to na plošinku nad kakáčkem. :D V té plošince jsou dírky, takže to proteklo všude.
Je mi jasné, že většina chlapů je v tomhle stejná, už jsem tohle během těhu jednou i řešila a pak rezigovala na to, že prostě se té pomoci jen tak nedomůžu, že musím zvolit tu taktiku jako třeba teď - kakáček s pískem nachystat pánovi pod nos, on pak teda tu kluc zvedne, vymění kakačky a ten pokakaný odnese aspoň na chodbu a když se mu jó chce, tak i vysype do pytle.
Ještě teď přijít na to, jak ho donutit, aby mu všecko tak neodpadávalo od těch paprčí.

Asi toho jen na mě teď bylo moc, tak mě už zase začalo štvát, jak jsem na všechno sama. ://:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Je mi to jasné už teď a taky si uvědomuju, že už ho nepřevychovám. :) To jsou jen takové roupy. Taky si uvědomuju, že když večer přijde domů, tak toho má plné kecky a chce si zajít do fitka nebo jen tak brouzdat na netu a mít klid. V práci je od rána do večera, musí řešit zákazníkovi problémy a taky je věčně na telefonu, někdy mu ještě i volají večer domů... Živí nás jeho plat a práce mu jde už pěkně na nervy, ale holt ty peníze potřebujeme. Takže mu vlastně ani trochu nezávidím. :) Navíc v IBM jsme se seznámili, dělala jsem tam 2 roky, tak vím, jak to tam chodí a že je to fakt na palici stejně jako to domlouvání se s dělníkama. :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky