Holkyyyyyyyyyyyyyyyy mam ji tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :o)

15.10.2008

Holky moje,

ja se asi zblazniiiiiiiiiiiim.... Je taaaaaaaaaaaaam // :\x: Zkusim vam sem vlozit testik. Mam strasnou radost, ale taky velike obavy, protoze je mi jasne ze vsechno je teprve v zacatku a mimisek se menusi udrzet. Takze to nechci zakriknout, ale //tam jsou :)
Vcera jsem byla presvedcena, ze to dneska dostanu, ale nedostala :qu:
Vcera me bolelo strasne bricho a dneska ne, ale prsa ty boli porad.

Jinak jake mam priznaky? Vim, ze tohle jsem vzdycky hltala...
Takze od OVU me neprestali bolet prsa, asi 4dny na to me zacalo bolet bricho jako na MS a ta bolest me asi dvakrat vzbudila i ze spani. Prsa mam nalite a fakt hooodne bolave. Bricho me poboliva porad, dokonce vcera jsem uz letela na zachod a myslela jsem,ze je tady.... NENIIIII :) Ted me spis picha na prave strane...
Jo a taky me bolela ted posledni 4dny hlava, presto ze na bolest hlavy netrpim, bolela me naposledy tak pred 5roky :dance:

Jinak se citim fajn, krom chvilkove bolesti bricha a SILENE bolesti prsou mi nic neni, takze je to az k neuvereni.... :girl:

A jeste tento mesic jsem poprve pila caj na neplodnost. 1.10. me bolelo bricho, tak jsem zkusila test OVU a byla carka, hupsli jsme na to... takze nam vyslo ze jsme se snazilkovali ob den....

Omlouvam se za takovy roman, ale mam silenou radost.... :qu: :dance:

Ahoj :a:

moc, moc a moc gratuluju ke // čárkám!!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu:

Doufám, že se brzy pochlubíš prvním UTZ :cc):

Já jsem na chvilku se snažením přestala, ale od března začínáme znovu, tak snad se brzy k Vám těhulkám připojím :dance:

Ahooooj mufco,
mooooc a mooooc gratuluju :qu: A mám jednu kotrolní otázku, na kdy máte plánovánu tu svatbu příští rok? Já jen, že Ti dle mého předběžného výpočtu (pokud byla ovu 01.10.) vychází termín porodu na 2. polovinu června :s: :s: :s: Že by došlo na má slova??? :s: :s: :s:

In reply to by tatka_mamka

Ahojky tatko_mamko,

nejdrive mocinky dekuju za gratulaci a hlavne taky dekuju za cajik :) Prvni mesic co jsem ho pila a podarilo se :\x: Ze by to vazne fungovalo? ;)
Jinak svatbu jsme zrusili, nejdrive jsme chteli 1.8.2009 ale nesedl nam zamek s hostinou, pak jsme chteli 6.6.2009 no ale to jaksi nejde :c:

Ahojte vsechny holciny co jste mi psaly.... :a:
Mam strasne pomaly web, takze odepisu hromadne. VSEM VAM STRASNE MOC DEKUJU ZA GRATULACE :) Jsem stastna jako hrom, vcera jsem milackovi dala predcasne o tyden darek k narozeninam :///: No a ted misto svatby budeme asi planovat jine veci :cc): A svatbu zatim asi odlozime. Verim, ze vse bude tak jak ma....

A ted PRSK, PRSK, TFUJ, TFUJ, TFUJ.... doufam, ze jsem ten tehu bacil prskla na vsechny :///: Na koho se nedostalo, napiste ja prsknu znovu :s: holciny ani nevite jak moc vsem snazilkam preji // STRASNE, STRASNE MOC....

Jinak me kazdy den celkem poboliva hlava, v podbrisku me taky obcas poboliva, ale co je silene to jsou prsa... Rano jsem se vzbudila ve 3:50 palenim a bolesti prsou :00: Ale uzivam si to :s: :\x:

Ahojky... tak moc, moc gratuluji... možná budeme dvě!!!!:-)))

Jinak k těm příznakům... protože jsem se dost kontrolovala, tak je můžu popsat taky docela přesně... nejprve mě přepadla nějaká chipka. Příšerná bolest v krku, plný nos... po týdnu, kdy jsem se cítila už dobře... mě přepadla znovu únava a strašně mě bolely svaly hlavněna nohách... myslela jsem, že se mi to vrátilo, první tři dny jsem si myslela, že je to normální, ale pak mi to přišlo divný... strašně mě únavou pálily oči a měla jsem je lesklé... to už jsem doufala... pak mi přišlo, že chodím častěji čůrat, prsa citlivější, ale ani ne bolestivé, od žaludku po ránu trošku špatně, ale to jsem mívala před MS normálně a pak taky zkoršení pleti... první dva pupínky jsem přisuzovala MS, ale pak se sypali jeden za druhým... a... bolesti v podbříšku přišli spíše až teď... nejvíce mě trápí ty bolesti nohou... už asi 3 týdny...:-(
Ale co... snad bude vše oki...:-)

Tak to je fakt supr zpráva!!!!! Moc ti gratuluju a přeju ti ať máš pohodové těhotenství. Ty jo je to fakt bomba.

In reply to by Monulka81

Ahojky,
je z prodejny zdravé výživy, jestli chceš, tak Ti ho koupím a pošlu. Nebo si zkus zavolat na tohle číslo: 461 721 800, to je na výrobce (BYLINÁŘSTVÍ - KOŘENÁŘSTVÍ s.r.o.) a zkus se zeptat, kde v Tvém okolí se dá koupit. Jmenuje se přímo "bylinný čaj - neplodnost".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju Matilko,
tak preci jsem se dockala i ja :) Pamatujes jak jsme si psaly kdyz jsme byly jeste obe snazilky?
A je to tu... doufam, ze to neni jen plany poplach

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky