Par fotecek-pokud server dovoli :-)

13.10.2008

Tak Adamkovi bylo v sobotu 6 mesicu!!!Pul roku spoelcneho zivota je za nama holky! To to uteklo,to snad neni ani mozny.Malej je moc sikovnej a docela hodnej,v ramci moznosti.Ae zda se mi,ze zacina byt na me peknej zavislak,ale s tim nevim co delat,protoze me ho nikdy nikdo nehlida a ni nejde s nim ven,nema kdo,takze jsme spolu proste porad.Tak uvidime,co z toho bude :-)

No to je paráda jak hačáte :one: a s tou závislostí tě to asi nemine :w: já to vidím u malé jak pozná kdo je její a u jinejch hází po chvilce šuplík }:)

No to je paráda jak hačáte :one: a s tou závislostí tě to asi nemine :w: já to vidím u malé jak pozná kdo je její a u jinejch hází po chvilce šuplík }:)

Ahojky Simi. Adámek je moc krásnej a šikovnej. Kluk jako buk :one: Letí to stráááášně :w: Ani mi nemluv. No s tou závislostí neuděláš naprosto nic. Pokud jsi na něj sama, tak to tak prostě bude. Mě malýho občas veme ven tchýně, ale teď jde na operaci, tak ho brát nebude. Ale i manžel s ním často chodí. Jo a krásně sedí. :qu: My už taky sedíme :\x:

ty jo, ten už ti tak krásně sedí? kryštofkovi je 5 měsíců a pořád se tak klimbá a do pěti vteřin leží :)
máš moc pěknýho klučinu

jéééééé :qu: :qu: :qu: to je fešák , Adámku sluší ti to :one: a toho pejska jsem našemu taky koupila, má z něj Adámek radost? hraje si s ním? Já mu ho chci dát buď na vánoce nebo až k 1.roku :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka