Prosincovky,taky vas tak trapej poslici?:o((

12.10.2008

Ahoooj ženy..tak uz se chystate na vanocni mimisky??Holky taky vas tak trapej poslici?Me hrozne:o//
A taky vam prijde ze vam furt neco pro mimi chybi??:o))Ja furt plasim jestli mam vsechno.Preju pekny vecer..a opatrujte sebe a mimi.

Ahojky, tak já musím přiznat, že vše už máme doma - jen teda nemám nic připravenýho, tím myslím případný porod dříve. Termín máme 10.12. Poslíčky ještě nemám, jen mě občas chytne křeč v podbříšku, na to beru magnezium. Jinak si připadám jako velká valící se koule :-). Tak se drž ... Verča

termín 29. 12. a poslíček teda ani jeden :) jinka mám všechno nachystaný, pro sebe i pro mimi, že bych mohla rodit z fleku, ale to je tím jak jsem doma a nudím se :( navíc jak má člověk moře času, tak přemýšlí nad kravinama a začínám mít z toho porodu docela strach.......

já jsem teprve 22 tt, ale už mám většinu věci nachystaných. Jsem "postarší" těhule a straší mě, že u těchto hrozí jak předčasný porod, tak malá hmotnost mimi, navíc jsem riziková nejen kvůli věku, ale kvůli tomu, že se nám nedařilo. Macecha mi pořád připomíná, ať mám všechno vypráno a vyžehleno do zač. 7 měs. (těší se snad víc než já, ale to asi celá rodina! :s: ), a jelikož tento týden už vstoupím do 6. měs, tak se fakt snažím. :///: Už abych byla tak daleko, jako vy! Moooc vám to závidím!!! :c:

Ahoj holky..omlouvam se ze jsem nepisla,ale vubec mi to nebezelo.a ted to jede jak drak.he he.. zas tu jak dement cumim do pocitace,pac nemuzu spat.Uz se z toho zblaznim.chodim spat ve ctyri v noci a v sest uz strasim.HRUZA!!!!A pres den taky neusnu.
Jsem uz uplne grogy.O bolesti v celym tele ani nemluve.Ach jo..tezky to zivot tehuli.Teda holky..my uz mame koupene vse krom kocarku,ale urco mi stejne neco chybi.Prijde mi ze toho urco mam malo.Ale asi jen blaznim.ja uz se tak nemuzu dockat..
Chjo.. .o)))Tak ju du se prevalovat ze strany na stranu..peknou noc vsem..

tak já nemám ještě všechno.Říkala jsem si,že začnu prát až v polovině listopadu.Jinak ještě žádné problémy nepocituju.

no já ještě poslíky nemám, ale už dost dlouho mi tvrdne břicho, takže beru 8 magnézek denně a musím se šetřit, termín mám až před Silvestrem. Musíme to holt ještě vydržet.Pa pa. :cc): :a:

Ahoj ja jsem mela trochu bolesti sla jsem na prohlidku a tam mi rekla pani doktorka ze se mi zkracuje cipek a ze muzu drive porodit ze mam lezet tak jsem zvedava jak to bude :||): ,ale jeste vsechno nemam ani koupeny pro mimi :cc):

Ahoj Cattly, to mi teda přijde, že mám půlku věcí, je to děs...teď zrovna porodila kámoška o měsíc dřív, tak se klepu, aby mě to taky nepostihlo, když mam v podstatě prdlajs. Teda, mám plnou skříň, ale.....vždyť víme. A co tě trápí za poslíky takhle brzy?

In reply to by salominka

Ahojky, no tak to mi povídejte! Zrovna včera jsem stresovala jako blázen! Už druhá kámoška během 14-ti dnů porodila o měsíc dřív! A já čekám už 4 měsíce na podělanou skříň od Aska do ložnice :( ! Takže připraveno nemám absolutně nic! Kočárek není vybraný, postýlku nemáme, věci nevypraný. Snad tu skříň ve st přivezou, manža jí o víkendu složí a budu klidnější, budu moct začít prát a tak.
Jinak jediný, co mě trápí kromě tvrdnutí břicha, je píchání v pochvě, ale to mám jen vleže, když se v noci převracím z boku na bok. Jinak spodek cítím normálně při chůzi, ale není to to, že by mimčo sestoupilo, prostě cítím jak to říct? Jakoby "dno dělohy" :? ?! Zní to divně, co?
Cattly a co tě přesně trápí? Bolí zádíčka?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka