Ahoj všem

10.10.2008

tak jsem byla dnes s Míšou na kontrole u dětské doktorky a ona si volala do laborky pro výsledky a Míša má toho pneumokoka :r: a ještě k tomu má zánět průdušek a šílenou rýmu :( . Prý se to ale zachytilo všechno zavčasu a tak dostal silný antibiotika :( . Na další kontrolu jdeme ve čtvrtek a uvidí se jak zabírají a podle toho se pojede dál. Já už jsem totálně vyřízená a nemám na nic sílu. Míša nesmí ven a tak se nám tu střídají babičky na hlídání abych mohla do krámu a pro Káju do jeslí :? , jestli tohle zvládnem tak už přežiju všechno.
Taky chci moc poděkovat těm, které mi včera přáli k narozeninám, jste zlatíčka a moc Vám děkuju, strašně moc mě to potěšilo :h:

kettynko, to je mi moc lito. :r: snad uz jste si ale timhle vse zle vybrali a bude to dobre. myslim, na vas, at se z toho misa brzy dostane :h:

janka.82

Ahoj Kettynko. To mě moc mrzí :r: Věřila jsem, že to bude v pořádku. Tak přeji hodně sil a k včerejším narozeninám všechno nejlepší a hlavně zdraví celé Tvé rodině :h: :h: :h:

Kettynko, je to hrozné, jak se to na Míšu všechno sesypalo :( A moc vám přeji, aby to všechno dobře dopadlo a vy to všechno v pohodě zvládli. Myslíme na vás :h: :h: :h:

Kettynko, to je mi moc líto!!!!!! Chudáček Mišánek??? Ty jsi ho nedávala očkovat??? Ještě, že jste to zjistili v začátcích!!!! DRŽÍM VÁM PALEČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kettynko, to je mi moc líto!!!!!! Chudáček Mišánek??? Ty jsi ho nedávala očkovat??? Ještě, že jste to zjistili v začátcích!!!! DRŽÍM VÁM PALEČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Kettynko, to je strašné :( , ale hlavně že se to zachytilo včas :h: ...posílám Míšovi i tobě hodně síly, ať se s tím poperete :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: ...ještě že jsou ty babičky, to je fakt...držte se oba a ve čtvrtek na vás budu myslet, ať to dobře dopadne :h: :k: :h: :k: :h: :k:

Strááááášně mooooc vám držím pěsti a přeji hodně moooc štěstí, aby jste to s tím zákeřným pneumokokem zvládli a at jste z toho brzo venku.... :) :) .Já vím, že to chce jen samá slova podpory, ale je to fakt hrozné a si statečná.... :qu: .Takže, moooc štěstíčka a hodně sil... :) :) .Tak dodatečně přeji vše NEJ NEJ NEJ k Tvým narozeninám, at máš brzo štastné chvilky ..... :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka