Poradna 34+1

08.10.2008

Dnes mám za sebou kontrolu v poradně. Sestřička mi ukončila mi neschopenku, napsala MD, a poslala mě na vyšetřovnu. Paní doktorka se mě zeptala, jak se cítím. Popravdě? Včera ráno jsem měla první poslíčky, když jsem jí to popsala, tak mi je potvrdila. První věc. Druhá - večer mě rozbolela hlava. Trpím na migrény, ale za celé těhotenství jsem nic nepocítila. Až včera. Naštěstí jen bolest hlavy. Tak jsem myslela, že to zaspím. Bohužel, o půlnoci jsem se probudila, hlavu jak střep. A co te´d, co si můžu vzít? Po přečtení příbalových letáků, a shození pár věcí v naší koupelně se vzbudil manža, jal se také číst příbaláky, a rozhodli jsme se pro půlku Paralenu. Chvilku to ještě zlobilo, ale polevilo to. Paní doktorka se mě zeptala na činnosti, které vytvářím, no a po tom, co jsem jí řekla, že chodím plavat, mi naordinovala více odpočinku. Takže mám zase po. Ale jinak je vše v pořádku, jsem uzavřená, a to je nejdůležitější přece, ne? Mimískovi se plavčo líbilo, ale víc se mu asi bude líbit, když bude mamča odpočívat. Takže jsem si po poradně sehnala zbytek věcí, které jsem potřebovala, doma jsem hodila další pračku prádýlka pro prcka, a žehlit budu až zítra. Dneska už to nestrhnu. Stejně jsem po té noci unavená, moc jsme toho s manžou nenaspali. Strachoval se, jestli se něco neděje.
Takže, můj milý deníčku, to je další zápisek :)

tak ti poslíčci jsou vlastně tvrdnutí bříška a stahy dělohy jako když máte dostat MS. Fakt jsem měla pocit, že ji v mžiku dostanu.
Jsem ráda, že je jinak všechno v pořádku. Ani mě vyloženě nemrzí to zakázané plavčo, chci, aby bylo všechno OK, a aby Daník vydržel v bříšku co nejdéle. No do termínu - 18.11., víc ne, jinak nebudu rodit v Podolí :s:

Tak jsme absolutně ve stejném týdni a dni!!! 34 + 1. Já jsem se včera v poradně dozvěděla velkou novinku... Miminko má ledviny :-) :qu: :\x: :pig: . No, tak to bych nečekala!!! Jací jsou ti poslíčci??? Bolí? Já jsem to asi určitě ještě neměla. Mám jenom takový křečiska a škubance od toho, jak si malá hraje. Je to teda taky takový, že nemůžu udělat ani krok, ale myslím si, že kontrakce asi určitě poznám... nebo ne??? Ta hlava je teda potvora. Tak se drž a pisni!!! Zvlášť, když máme asi úplně stejný termín porodu!!APAPAPA :one: A na mateřské jsem od včerejška!!!!!!!!!!!

In reply to by Martinax

tak já jsem na MD také od 7.10. :) Ty kontrakce, no já měla tvrdnutí bříška a stahy jako když má přijít MS, až mi bylo špatně od žaludku. To občas mívám, když to mám dostat.
Kde budeš rodit? Koukala jsem, že jsi z Moravy ;) Jo jo, kdysi jsem tam také jezdívala, měla jsem tam babičku, bylo to fakt prima... Je to asi 30 km na jihovýchod od Brna...

In reply to by Lékor

:\x: Budu rodit u Milosrdných... je to blízko Pedagogické fakulty. Teď jsem měla takové bolesti, že jsem úplně vyčerpaná, ale kontrakce to rozhodně nebyly. To mi dělá malá!!!! Potvůrka. Mně se asi před týdnem udělalo tak špatně, jako na menstruaci, bylo mně slabo, ale já to nemůžu poznat, protože mám břicho tvrdé celé těhotenství!!! Nemá mi co tvrdnout... A bolelo to? Mně ty škubance od malé bolí příšerně, snad ty kontrakce nejsou až tak příšerné.... Můžem si kdyžtak napsat zprávu ( :hu: né článek!!!)
Tak se měj hezky. papapa

Ahojky, hlavní věc, že je všechno v pořádku :qu: . Ty migrény Ti vůbec nezávídím, trpím bolestma hlavy taky a teď, když si nemůžem nic vzít, tak je to fakt katastofa. Myslím, že tehle poslední měsíc nás čekají ještě pěkné věci :00: ! Tak žádný plavčo, ale praníčko a žehleníčko na mrňouska a odpočívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by renatamu

to víš, už mám 3 pračky vyprané, a teď peru plenky a tetra osušky :) Dokonce mám zabalenou už i tašku, abys věděla, fííííš? :///: :///: :///: No jo, ještě to vyžehlit. Ale protože nejsem otevřená, tak počítám, že čásek pár týdnů ještě mám. Ale chci to zvládnout te´d, abych pak měla fakt už klídek.
S tou bolestí hlavy - no mě to úplně překvapilo, páč na to trpím normálka, ale za celé těhu nic. Prý jsem byla přetažená. A půlka Paralenu fakt pomohla. Tak ať tě hlavinka netrápí :a:

jak se tak divam tak si taky pekne užívaáš poslední týdny čidny těhu co???
Ja jsem dokonce včera večer jela na pohotovost celý den jsem měla stvrdlé bříško a už jsem nevěděla co stím pomaličku jsem ani chodit či vstat z pohovky nemohla. Ja jsem take 34tt ale už aby to bylo zamnou malej pořad kopka a kopka. Mužes mě popstat tvoje poslíčky??? Ja si nejsem jista a ani jsem to zatim ještě nikomu neříkala protože si nejsem jista jestli to vůbec poslíčci jsou. Zatím se měj mooooc pěkne a davej nasebe pozor taky pořadně odpočívej pak už toho odpočinku moc mít nebudeme. pa pa :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by Hanulik

asi si teď užíváme všechny, kterým se blíží konec těhu, co? Je mi líto, že jsi musela na pohotovost. Už jsi v pohodě? A piješ magnézko? Já jsem ho pila občas, a kupuju si neperlivou magnézii, tak jsem myslela, že to stačí. Ale včera mi dr. řekla, že to magnézko mám pít každý den. A já jsem holka poslušná, takže budu :) A o tom, jaké máš pocity po těle, bys rozhodně mluvit měla, jen se svěř v poradně, až pujdeš k dr., jak ti je. Oni ti řeknou co a jak ;)
Moc se opatruj a šetřei se. Zatím páček :a: :a: :a:

Ahoooj...tak to je fajn, ze je vsetko v poriadku...taky uz som ukoncena a zacata :s: tak pekne odpocivaj a zehlii :!k: to sa k sebe asi nehodi, co? Inak som dnes tiez bola u doktorky a nabuduce idem naposledy, no a potom do porodnice do poradny :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka