:-(((((((

08.10.2008

Ahojky snažilky, měříte si něktrá z Vás BT ??? Já jsei ji měřím už dva měsíce. Minulý měsít jsem měla nejspíš ovu, ale tento měsím měřím a od MS mám pořád BT 36,3 až je to 5 den, v minulém měsíci jsem měla 5 den BT 36,9. Tak jsem z toho nějaká smutná, je pravda že mi ji vyvoláli, už jsem přemýšlela že jsi koupím nový teptoměr že třeba špatně měří, ale myslím si že se tentoměsíc žádne ovu nedočkám :§) :§) :§) :§) Máte nebo jste to měli někdo taky tak???? Děkuji za odpovědi.

OVU jsem pomocí BT pečlivě sledovala skoro dva roky.Po dvou měsících nedělej žádný závěry!!!Hlavně měř každý den ráno ve stejnou dobu,teploměr měj hned vedle postele,protože když před měřením vstaneš,je všechno špatně!!!

In reply to by marmar

To se snažím měřit ji každé ráno ve stejnou dobu, a mám teploměr vedle sebe. Nejraději ¨bych se na to vyprdla, ale když toktor chce ty grafy. No uvidím co mi na to řekne jdu tam příští měsíc. Tak jsem zvědavá.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja pujdu pokud mi to nepřijde, tak asi v patek to by byl 34 den cyklu. a je možne že mužu byt tehule a test to neukazuje, to asi ne ze.nektere holky tady píšou že test jim vyšel pozitivni pozdeji

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dík za radu asi si je půjdu dneska koupit. A po kolika dne ch si je zkoušela. Dik za odpověď

In reply to by 1mazlik1

Já je teď taky zkouším - je to psané na návodu - spočítáš si z posledních 3 MS průměrnou dobu a na návodu je uvedeno, kdy máš začít testovat :-)
Já testovala,testovala a hned od začátku byla čárka slabá (asi 4dny), pak byla jeden den silnější a pak zase slabší. Říkala jsem si, že je to nějaký divný a pak jsem se dočetla, že není dobré testovat z ranní moči je koncetnrace LH je nízká (má to být mezi 10 až 20 HOD) - takže ten den co jsem měla silnější čárku jsem asi měla OVU - kdybych testovala až odpoledne byla by třeba silná - chjo...navíc bylo v té době dost práce a myšlenky zmatený, hupli jsme na to až ten ten den po OVU - takže to bylo asi zbytečné (myslím to testování, ne to hupnutí, to není zbytečný nikdy :-) ). Zkusím to ještě příští měsíc, tentokrát budu chytřejší....
Kup si balení třeba po 5ti, musíš testovat víc dní, vyjde to tak levněji...
Eva

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka