brecim a zvracim dokola a dokola

07.10.2008

Ahoj vim mela jsem to cekat,ale je to horsi nez sem cekala..Ty lidi na tech diskuzich snad nemaji srdce..A pro nektere..jsem tam rikala opravdu pravdu nelhala jsem..spousta vi jak jsem to z pritelem mela..Byla to sila ale odpustila jsem mu..Jinak mezi mnou a tatou je vse v pohode ani jedna hadka nic..s tomem je to taky v pohode protoze vi ze jsem rekla pravdu a za to co udelal jsem mu vse odpustila a tak on odpustil i me ze jsem to rekla v tv..otazky jsem si nevybirala a odpovidat musela podepsala jsem nejakou smlouve ktere jsem se musela drzet.. Je mi to ale lito uz bych to neudelala protoze lidi jsou tak zly..Ale my s tomem proste nemame penize a tak jsem chtela tim to zpusobem je ziskat ale nikdo to z tech lidi nechape..prekroutili si ma slova..Treba skolu jsem ukoncila z vice duvodu jak jsem rekla ale ty hlavni jsem rict nemohla .. a tomas byl taky duvod ze bych ho vidala jen o vikendech a to jsem nechtela.. proste nevim obhajit se nikde nemuzu .. Jen je hlavni ze rodina pritel i znami jsou v pohode..

Vždycky se najde nějakej "dobrák" co ti bude plivat pod nohy, na to se vykašli, ten, kdo tě jednou viděl v telce nemá ani to nejmenší právo tě jakkoliv soudit, nezná tě osobně, tak je mu do tebe hov**... Musíš teď být silná a uvidíš, že mediální teror za chvilku utichne. Držim ti palce a hlavně ať se vám brzo poštěstí to druhý mimčo...

Kikatko, to jsi mohla čekat, kašli na všechno, hlavně, že jste to doma ustáli a jste v poho, co je vám do lidí!! Všichni ti záviděj jenom ty prachy, jsou to idioti, jejichž život je natolik nudný, že musejí rozebírat cizí... Já ti ty peníze přeju a když už jsi jednou do toho šla, tak se drž a prď na okolí!! :k:

Ahojky Sando, hlavu vzhůru. Jseš statečná holka a hlavně prima maminka :one: , tak se nenech rozházet od nějakých blbců. Málokdo by měl tolik síly vystoupit veřejně v televizi a ještě odpovídat na otázky ze svého soukromí. Kašli na ně, jsou to pitomci! Přeji Ti moc a moc stěstíčka :a:

Sandruško, záleží přece jen na rodině a nejbližších přátelích :h: :h: :h: Co si myslí cizí lidi, ti, kteří tě vůbec neznají - to vypusť z hlavy :k: Důležitý je mrňousek. Pro něj jsi to udělala a pro něj tady musí být zdravá a silná maminka :h: :h: :h: Diskuse nečti - píšou tam hlavně zakomplexovaní promitivové - to, co jsou schopni pod přezdívkou napsat (anonymně), to by si nikdy netroufli nikomu říct do očí :sick: Tak hlavinku vzhůru - pro nás tady jsi vzorná maminka :h: :h: :h:

Kikatko, hlavinku vzhůru :h: Tam píše samej blb a blijou samá h...a :w: Kolikrát, když čtu diskuze, tak si říkám, jak jsou ty lidi vymaštěný!Jednou tam bylo něco smutného o miminku a nějaký kreténi si z toho dělali prdel :w: Tak pak zablokovali diskuzi :w: Nemáš se proč objahovat :w: Byla jsi úžasná :one: :h: :qu:

Slyšela jsem Tě na E2... netrap se :( Já to teda v TV neviděla, nemám
takové soutěže a pořady moc ráda... ale chci Ti napsat, že lidi jsou závistiví a
hlavně mají pocit, že musí vykřičet své blbé názory do světa. Ty diskuze nečti prosímtě...
Neznají tě a z těch pár minut tě ani poznat nemohli, kor, když Ti tam dávali otázky, na
které by člověk normálně třeba vůbec neodpovídal....... všichni máme svoje špíny a
smrťáky ve skříních. A vždycky se najde někdo, kdo toho využije. Drž se.

Kikatko,vim je tezky nic si nedelat z tech pitomcu na tech diskusich,ale opravdu vykasli se na to!
Ja te moc obdivuju,udelal jsi to pro sveho syna,protoze jsi matka ato uzasna!Mas odvahu,maytsek na tebe bud ejdnou pysnej,uvidis!
A zas tak hrozny to nebylo,hlavneze to mate mezi sebou vyreseny!
Preju jen to nej

kikatko moje mila, nikde se neobhajuj. Nemyslim si zes tim vcerejsim vystoupenim nekoho mohla pobourit a pokud jo, je to jeho problem. k tem diskuzim ... kazdej druhej tam pise jak se nekdo muze ucastnit nebo videt takovou picovinu, ale ... co to je za lidi, kteri tam komentare pisou?? Vubec se tim nevzrusuj. Vyhru ti moc preju. A nejsem jedina.

Byla jsem taky jedna z divaček,která se na tebe dívala v tv...nejdřív ti chi moc pogratulovat k výhře...penízky jsi potřebovala pro své dětátko a to se ocenuje...noo a to,že to řeší ostatní pod článkem o tobě...s tím si bohužel měla počítat...ale hlavu vzhůru...Nečti to!!!!!!!!Myslím,že si splnila to, co jsi chtěla a zbytek už není důležitý....!!!!!!Hodně štěstíčka Matýskový at je zdravý jako buk!!!!!Moc jsem ti fandila a chtělo to obrovzkou kuráž!!!!Tu máš!!!Tak se obrn trpělivostí a nedej na lidi,kteří o tobě hnusně píšou ,když tě vlastně vůbec neznají!!!Snad si mě dobře pochopila a hlavně správně.Papa

Byla jsem taky jedna z divaček,která se na tebe dívala v tv...nejdřív ti chi moc pogratulovat k výhře...penízky jsi potřebovala pro své dětátko a to se ocenuje...noo a to,že to řeší ostatní pod článkem o tobě...s tím si bohužel měla počítat...ale hlavu vzhůru...Nečti to!!!!!!!!Myslím,že si splnila to, co jsi chtěla a zbytek už není důležitý....!!!!!!Hodně štěstíčka Matýskový at je zdravý jako buk!!!!!Moc jsem ti fandila a chtělo to obrovzkou kuráž!!!!Tu máš!!!Tak se obrn trpělivostí a nedej na lidi,kteří o tobě hnusně píšou ,když tě vlastně vůbec neznají!!!Snad si mě dobře pochopila a hlavně správně.Papa

si borka a i kdybys tam řekla cokoliv, tak tě stát zdrbe, tak je to jedno, máte peníze a jste v poho a ostaní bych měla u prdele, at na to nečuměj , když je to tak rozčiluje, bavilas mě , slušelo ti to ,nikoho sis nerozhádala a možná vám to i do budoucna pomůže. Na všechny ser , ty ti ty prachy nedaj, maximálně ti je můžou závidět.

KAšli na hloupý, nepřejicný, závistivý a zlý lidi ty ti za slzy nestojí. Udělala jsi to pro svého syna tak si ty penízky s MAtyáškem užijte a snad to pomůže aby mu bylo líp a líp.

včera jsem viděla jen kousek a nenadchlo mě to. Obecně tohle "prodávání se" nemám ráda, ale to je přece každého věc. Já to nemám ráda, tak bych tam nešla. Tečka. Píšeš, že nemáte peníze, to určitě nejsi jediná a musím říct, že na druhou stranu nezbývá než obdivovat tvou odvahu. Jinak před nikým se obhajovat nemusíš. Je to jen tvůj život a tvoje důvody, nikdo nemá právo tě odsuzovat. Teď jen platíš daň za tu výhru. Lidi jsou hrozně zlí a závistivý a jiný už nebudou. Časem to odezní, určitě. A navíc, každý z nás má už za sebou nějaký ten skandálek a je jen na nás jak se s tím vypořádáme. Tak hodně síly přeju. Andrea

Kikatkoooooooooooooo :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: ....blahopřeji k výhře a na ty koko** se vyser....dělala jsi to pro syna :cc): , ne pro popularitu.....to jsou ti co závidí a ač teď píšou, že by to nikdy neudělali, prdlajs ví, beztak by do toho šli taky....Ser na ně :a:

Kikatko, předem ti musím poblahopřát k výhře. A teď k tomu ostatnímu. V TV jsem to neviděla, ale už jsem na netu něco málo přečetla. Je to teda docela hustý. Ale buď silná. Za chvilku to vyšumí a bude klid... nikdo si za pár dní na nic nevzpomene. Uvidíš. V těch diskuzích na netu jsou všichni schovaní za svým anonymním nickem a tak píšou i to, co by se jinak neodvážili ani vyřknout... z toho si nic nedělej a nečti to. Je to srabárna. Navíc - vím, že ty otázky to kolikrát jakoby vytáhnou z kontextu a pak to vypadá, jak to vypadá. Takže hlavinku vzhůru. Já ti to fakt přeju - tu výhru tedy... a taky to, že už je všechno OK. To jsem moc ráda. Tak ať vám to klape rodinko a vykašli se na ty rejpaly. Držím palce, ať jsi silná!!!!
Effka a Viktorka

Ahoj Kikatko, ještě jednou ti blahopřeju k penízkům a obdivuju tvoji statečnost. Ale jak sama vidíš, nic není zadarmo :n: Ale jen bych tě chtěla uklidnit, že za chvíli ten šrumec odezní, teď je to všechno prostě moc čerstvý. A to, co se děje na veřejných diskuzích, se skutečně dalo očekávat :-g( . Nejsem psycholog, ten by možná řekl, že si ty lidičky pod záštitou anonymity řeší vlastní mindráky a přitom si hledají spřízněné duše, aby si mohli komplexy řešit ve shluku, společně...nebo by to nazval jednoduše závistí, nepřejícností a jednoduchostí některých individuí. Netuším :n: A jedno je jasné: ty diskuze si nečti :n: Jsou všechny na jedno brdo :( ...a je jedno koho se týkají. Hlavně, že je všechno v pořádku v rodině a nejdůležitější je, že jsi vyhrála a že ty penízky pomůžou. Posílám pusinku tvému malinkému broučkovi :cc): :h:

Kikatko neplakej a užívej si malého. Hlavní je, že doma všechno dobře dopadlo :) Neboj za týden už se bude řešit někdo jiný a na tebe úplně zapomenou. Udělala jsi to pro malého... Moc moc gratuluju.

Ahojki, gratuluju k penizkum a doufam,ze Matyskovi to pomuze :) ..a na lidi se vykasli...uz jsem si kolikrat overila,ze bohuzel lide jsou zavistivi a pomlouvacni..nerikam.ze vsichni,ale je to tak ...hlavni je,ze vy vite,jak to je a ostatnim muze byt sumafuk vase soukromi..

Jak tu všechny píšou, už bych se jen opakovala, ale přeci to napíšu... :///: , VYKAŠLI SE NA TY IDIOTY, CO PÍŠOU DO TAKOVÝCH DRBÁREN DISKUSÍ!!!!Jsou to lidi co mají spoustu mindráků a tím, že pomlouvají lidi a překrucují fakta o kterých pořádně nic neví, jen z té TV a podle toho se nedá soudit človíček jako si ty!!!Já sice na tuto soutěž taky nemám moc dobrý názor, ale jak kdy, podle toho co je tam za lidi.No a ty, tvůj přítel a tvůj otec, jste mi přišly jako úplně normální citliví lidé... :h: .To, že si přestala a vzala si ty penízky pro svého syna, mluví za vše!!!!Šla jsi tam hlavně kvůli tomu a to máš!!!!Tak hodně sil a nečti už ty nesmysly a radši tu bud s námi.... :) .

Ahoj, viděla jsem jen ukázku na seznamu, neb naštěstí nemám doma televizi, takže takové pořady nemusím sledovat. Upřímně si myslím, že je to "praní špinavýho prádla" na veřejnosti. Proto se spousta lidí také na to kouká. Ač to možná nerada uslyšíš, ale pro lidi, kteří tě osobně neznají to opravdu vypadá, že jsi citově labilní žárlivka, která má doma hrubiána... Oceňuju tvoji odvahu jít do takového pořadu, zvláště když peníze věnuješ na léčbu svého malého synka. Já bych do toho asi nešla, neb jsou věci, které chci, aby zůstaly utajeny a vím, že bych tím možná někomu ublížila. Přeji ti ale hodně štěstí a hlavně zdraví pro tvého Matýska.

Sandro uplne kasli na lidi.......a hlavne ti muze byt jedno co pisou neznaji Tebe a proste si jen leci mindraky tim,ze pisou do diskuzi na netu...........Jsou to chudaci.
Hlavni je,ze jste s Tomem o.k. a budou penizky na lecbu Matyska to je nejdulezitejsi :h:
A neboj za par dni se zase bude resit nekdo a neco jinyho takze klidek kocko joooo :)

Sandro uplne kasli na lidi.......a hlavne ti muze byt jedno co pisou neznaji Tebe a proste si jen leci mindraky tim,ze pisou do diskuzi na netu...........Jsou to chudaci.
Hlavni je,ze jste s Tomem o.k. a budou penizky na lecbu Matyska to je nejdulezitejsi :h:
A neboj za par dni se zase bude resit nekdo a neco jinyho takze klidek kocko joooo :)

Kikatko,
moc a moc Ti gratulujeme k penizkum pro maleho. Jsi moc statecna a sikovne jsi to zvladla!
A ze zlych komentaru si nic nedelej! Znas lidi,jak dovedou byt zly.Ty jsi se dokazala postavit pred cely narod a doslova se svleknout z kuze pro dobrou vec a ne jako treba ostatni soutezici aby zaplatili dluhy treba z automatu.....
Hodne sil a neplakej,nestoji to za to! Hlavne,aby vam to doma fungovala a malemu toy penizky pomohly!
Papa
Sima a Adamek
p.S.:Vcera jsme se na Tebe divali s manzelem a ja uz predem rikala vsechny odpovedi a manza na me jen ziral :-)

Ahoj Kikatko, nic si z nich nedělej, takoví budou vždycky a všude. Vykašli se na to, vždycky se najdou takoví, který všechno překroutí a jsou zlí. Důležitější je, že doma je to se všemi o.k., všechno jste si vyříkali, jste spolu a máte se rádi. A ty máš peníze na to, aby se Maty měl co nejlíp a o to jde. Až mu jednou vysvětlíš, proč jsi to udělala, bude na tebe moc pyšnej

Kikatko gratuluju k tolik potřebným vyhraným penízkům pro Matyáška :h: . Nemyslim si, že by ses měla za něco stydět, nebo se za něco omlouvat... Přece si nebudeš dělat hlavu z bandy lidí, co nemá nic lepšího na práci než řešit lidi, který neznají na trapných diskuzích. Dneska se vykecají a zítra už budou zase propírat někoho jinýho. Takže hlavu vzhůru, my tě tady máme rádi :h: :) :k:

ahoooooooooj Kikatko, předem Ti (vám)chci pogratulovat ke krásným penízkům, které jsi pro drobečka vyhrála :h: :h: :h: Určitě ti jednou až vyroste bude moc vděčný, co všechno jsi pro něj podstoupila :w: ;) :k: :k: :k: A nemáš vůbec důvod plakat a zvracet :n: Proč? kvůli těm debilkům co si nevidí do huby :? oni ti nestoji ani za zlámanou grešli, jsou to vymaštěné mozky, kteří nevědí v čem se mají šťourat :( :00: :00: Buď ráda, že to doma všechno dobře dopadlo, a utíkejte do hezky oslavit, a udělej sobě i maličkému radost :h: :k: :k: :k: :qu: :qu: páááá

tak 1. mooooc ti to sluselo!!! :girl: 2. nesmis cist diskuze, prispevky, noviny atd. kde maj moznost te posuzovat lidi, kteri te vubec neznaj 3. vcera jsem se na ten porad koukala jen kvuli tobe a vubec mi neprislo nic pohorsujici, ke vsemu jsi se srozumitelne vyjadrila, vysvetlila jsi vsechno podstatne 4. a nemas duvod brecet, dulezite je, ze jste s pritelem spolu, s tatou je vsechno ok a malymu ty penizky pomuzou, na nicem jinem preci nezalezi nez na rodine, ne? zbytek sveta ti muze byt ukradeny, ty vis proc jsi tam sla a tim to hasne.... 5. malej potrebuje veselou mamu, tak utri slzy a pusu :s: a bezte na hezkou prochazku, u nas sviti slunicko, tak v Praze musi taky.... takze nenech se, nedej se.... je to jen sprosta zavist lidi, kteri o tobe nic nevedi... tak sup, usmev :///: :///: :///:

Ahojky Kikatko,já jsem to tada neviděla,takže nevím kde co a jak.....ale na ostatní lidi kašly,co je ti po nich,jestli je to baví šťourat do ostatních,ať šťouraj!!!!!Hlavně že ty,tvá rodina a blízcí jste O.K.Vyhrála jsi peníze a tak si je užijte,ne?O to šlo....na zbytek kašly :wink:

ale když se podíváš na jakou koliv diskuzi i o seběvětší kravině, tak 98% tam je hnusnejch sraček, který ze sebe lidi potřebujou vyblejt, ono se to pěkne píše anonymně, ale s kůží na trh by nikdo nešel. Takže to neřeš, máš prachy, tak OK. Na tohle jsi mohla snad být trochu připravená, že zadarmo to nebude.......

ahoj kikatko, kasli na to, to jsi musela cekat, ze to lidi properou zprava doleva a zezhora dolu a milionkrat to prekroutej, lidi jsou svine, neprejici, zli, vys... se na to, vyhrala jsi pekne penize a rodina zustala pohromade, to je dulezity, na vse ostatni se vykasli, ted je to jeste zive, porad bezel vcera, ale za tyden je bude zajimat zas neco jineho. ja stojim na tve strane a i muj muz - koukali jsme na to spolu.. mej se hezky a pozdravuj matyaska. :k: :a:

Ahoj Kikatko! To je jasný, že do tisku si to překroutí tak, jak jim se to hodí. Vůbec to nečti! Kdo se koukal, tak ví, co jsi odpovídala. Tobě přeji hodně štěstíčka a malému hlavně hodně zdravíčka, to potřebuje ze všeho nejvíc! Moc Ti držím pěsti! Pa pa :a:

kasli na to...si muj vzor...aspon za sebe muzu rict.a mela by si byt vsech maminek protoze nikdy jsem nevidela ze nekdo neco takoveho udelal pro sve ditě....moc te obdivuju a jsi super zenska i kdyz te neznam...jsi fakt suprova a je zbytecny trapit se kvuli idiotum kteri jsou jeste nevyzrali a nevi co znamena kdyz matka miluje sve dite a udelala by pro nej cokoli

gratuluji k odvaze se kterou jsi to vše absolvovala a raději ty diskuze ani nečti,stejně se tam ventilujou lidi,kteří mají emoce,co si nemohou dovolit přiznat v reálném životě,protože by se s nima nikdo nebavil,tak aspon takto někam píšou urážky a blbiny.Držím palečky Tobě a Matyáškovi at se máte co nej a penízky Vám trochu pomůžou.My,co jsme tady s Tebou a trošku Tě známe za těch pár měsíců,tak víme jak to je a že jsi super máma :one: :h:

Sany kašli na to a ty diskuse vůbec nečti, to se dalo čekat že se najdou kreténi kteří tě za to odsoudí, hlavní je že vy jste v pohodě :h:

Ahoj Kikatko no jako všichni jsem taky koukala :00: a nezlob se na mě ale co jsi čekala?????? Tam to působilo dost hrozně :( Ty hysterka a přítel co tě mlátí a nestará se o vás :r: lidi soudí podle toho co slyší a vidí a musíš počítat s tím co se teď kolem děje :( Obdivuju tě že jsi do toho šla , ale lituju lidi kolem tebe zvlášť rodiče :r:

Kikatko moje milá,všechno utěšování teď bude asi zbytečný...vždycky je něco za něco-získala jsi finanční podporu pro svého broučínečka a za to si bohužel musíš vyslechnout hodně ošklivých řečí.I kdyby jsi měla život bez mráčků,vždycky se bohužel najde někdo,kdo umí jen hnusně urazit a pomluvit.Nejsmutnější na tom je to,že jsou to většinou anonymní pisálci,kteří tě vůbec neznají a podle mýho názoru lidi bez mozku.Za pár dní ten hunbuk okolo tvého odvážného výstupu utichne,ale do té doby to musíš nějak vydržet a já ti moc držím palečky,ať jsi silná!!!Mysli jen na Matyáška-na to,že jsi mu ohromně pomohla,a na svou rodinku,která určitě stojí při tobě.Kikatko máš moji podporu,drž se!!!

vůbec se tím netrap a radši to ani nečti. Dů,ežité je že máš penízky pro prcka a ť si každý myslí co chce. Za chvíli už to nebude nikoho zajímat a ti zlí lidi si zase najdou někoho jiného na pomlouvání. Hlavu vzhůru hlavně že doma to je ok!Vendula

tak ted jsem četla ten článek a je to napsané okem redaktora..jsi dobrá,že jsi do toho šla a ty peníze ti moc přeji!!!!!!!!! za týden o tom nikdo nebude vědět..lidi hned zapomínají a lidi v okolí?co z nich máš,pomlouvají tak i tak a szejně si na každém každý vždy něco najde,at je to pravda a nebo ne a víš co?vem balík a běž si koupit něconpěknýho s Tomášem a Majdou na sebe a udělejte si radost!!!!!! zasloužíte si to!!!!!!!!!!!! a na lidi kašli!!!!!!!!! tleskám,že jsi tam šla!!!!!!!!!

gratuluji k výhře :one: :) .......tou diskuzí se netrap, ty máš třeba pocit, že tam píšou "normální" lidi, se kterýma je možná a rozumná komunikace, ale kdybys opravdu věděla, kdo za těma kompama většinou sedí (a tohle z klávesnice vypouští) , tak by se tě tolik nedotýkalo.....mějte se krásně a pozdravuj malýho :a: :k:

Ahoj Kikatko, já to neviděla :( Ale znám tě jako všechny ostatní odtud a jsi mi moc sympatická tím, jak s prckem bojujete proti nepřízni osudu. A do dalších dnů vám přeji jen to nej :h: :h: :h:

Ahoj Kikatko, včara jsem se dívala (na tento pořad poprvé) a nemáš se za co stydět! Působila jsi na mě dobře, věřila jsem ti a myslím, že jsi neměla ani nějak příšerné otázky. Vždyť i tvůj přítel věděl, do čeho jde, tak musel počítat s tím, že to nebude úplně příjemné. Navíc to bylo pro syna, a to se cení! Pro mě v pohodě!!! :qu: :one: :qu:

sandruško jsou to zavistivci oni nemaji nic jinyho na praci než jen lidi kritizovat my tě tady mame moc radi a na ostatni se vykašli :h: :h: moc ti gratuluji k vyhře kterou si vyhrala pro maleho :h:

Ahojky, nebuď smutná, já myslím že spousta holek tady tě chápe (včetně mě), nejdůležitější je, že tvý nejbližší a ty víte jak to doopravdy bylo, já vím že se snadno radí, ale věř mi, že co si o tobě myslí cizí lidi je úplně FUK. Na blbce co si udělají o někom obrázek podle někakýho debilního článku na netu se vyprdni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jsem viděla, tak nic tak děsnýho jsi neřekla, proboha. Držím palce ;) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka