nic než pravda

07.10.2008

Moc ji šlechtí, že do toho šla s určitým ušlechtilým záměrem a opravdu jí tu výhru přeju a hlavně, aby to Matyáškovi pomohlo!!!!!
Ale na druhou stranu...návod jak si zničit vztah tam předvedla bravurně...tatík byl taky chudák, jedinej, kdo mi tam ale opravdu nesedl je ta kámoška...ale ne podle toho co tam mlela, ale už od ksichtu..
Navíc, ty otázky tam připravujou v tý redakci, aby to bylo co nejzajímavější pro lidi u telky a nehledí na to, jak to dopadne s tím oním člověkem, takže, možná, kdyby jí dali jiný otázky, třeba o počasí :-) a zálibách :-) nebylo by to tak hustý...
Jinak každopádně má můj velký obdiv!!!!

Mončo, lidi jsou v tomhle debilové, ale nechápu, jak ji může odsoudit někdo tady, když ji zná :n: ...já to holce přeju a fandím ji :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já tam sem tam kouknu na ty diskuze a je to hnus, se divím že to tam vůbec mají, stane se autonehoda, nebo někomu umře dítě a oni jsou tam pěkně hnusní :sick:

to jsou debili ti co to pisou....bud jsou to nevivinuti idioti a nebo kravy co jeste nemaj sve deti....protoze potom by vedeli ze matka pro sve dite udela cokoliv.....a Sandra je super zenska ze do toho sla...ma muj velky obdiv...a hlavne pomuze malymu

běž do té soutěže. podle mě je to trapná soutěž Sandra tak odpovídala podle mě ,,lživě " jen proto že také navěří tomu kdyby řekla pravdu že by to pravda podle nich byla. nevěřím tomu stroji.Tak chtěla aby dostala peníze pro maličkého.a to je zase správné ale chudák přítel
Ketinka

In reply to by Ketinka

Ahojky, tak nevím, nakolik jsou odpovědi srovnávány s detektorem lži. Když tam šla kamarádka, tak mi psala: Přihlásila jsem se do Nic než pravda. Kdyby ti volali , tak jim klidně o mě všechno po poravdě řekni. Takže ona musela nahlásit x kamarádek a známých a oni některým z nich volali a ptali se a zjišťovali - proč, když mají svůj detektor lži??? :?

Ahoj, já to včera propásla :r: tak si to pustím na streamu, až to tam šoupnou. Jo a co se týče diskuzí pod články, tak ty už dávno nečtu, protože tam píšou největší zoufalci... většinou je to tam samej politickej žvást, kterej nemá s tématem co do činění... :n: Kikatko gratuluju k výhře, mě by tam nikdo nedostal ani za nic :///: :a:

taky bych do toho nešla.A obdivuju lidi co tam na sebe řeknou úplně všechno.Já bych to neudělala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka