sere me to!!!!

06.10.2008

to dite neni normalni furt rve!!! a ja uz na to fakt nemam.... existuje naky recept na proriznuti zubu???????

Johanko :c: To mi povídej :w: O zoubkách jsem věděla pěkně dlouho než se mršky proříznou :00: Mišánkovi lezli 4 naráz, nepomohlo nic :§) ani gel, ani chleba,kousátka, lžička,prst :n: Musel si to chudáček vytrpět a my s ním }:) Byl otrávenej a nepapal a v noci se budil s pláčem :n: Naštěstí už je má proříznutý a je klid :one:

Ahojky! Skus dát do mrazaku na chvilku lžičku a pak male s ní pritlacej dasně. Chladna lzicka ji tu bolest utlumi! Je to divný ale u vetsiny deti to zabere! Skus a uvidis! Preji at se ji uleví!

Ahojky! Skus dát do mrazaku na chvilku lžičku a pak male s ním pritlacej dasně. Chladna lzicka ji tu bolest utlumi! Je to divný ale u vetsiny deti to zabere! Skus a uvidis! Preji at se ji uleví!

Johanko, zkoušela jsi ji ty dásně něčím namazat?....malá si způsob našla, ale nedoporučuju....spadla bradou na stůl a spodními zuby si prořízla vrchní dásni, zub vylezl docela rychle :00:

In reply to by Johanka a Rozinka

Stalo se jí to už asi před dvěma měsícema, je v pohodě...sice tekla trochu krev, ale dobré :c: ....a máme už 6 zubů, ale ty ostatní se prořezaly normálně, bez pomoci :s: ...musíš to nějak přežít, malá taky byla protivná, já na nervy...ale to přejde.... :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky