Slavíme:o)) Rovný 30...ale týdnů těhotenství..

06.10.2008

Ahoj ženy..tak a je to v čudu.Mame dnes tricetiny:o)) Je videt ze se to blizi.Tak se jdu opitat,jak se Vam dari?Posledni dobou sem moc nechodim,pac jsem tak protivna a smutna,ze to nechci sirit dal. A navic mi je dnes tak zle:o((Neco radi.Od rana beham na zachod a ted se mi chce i zvracet. Tak snad se mate lip.Posilam vsem pohlazeni a zdravicko..at to nechytnete taky.

dobře znám. A to jsem teprve ve dvanáctým týdnu a občas mám z ničehonic chuť skoro vraždit, pak jsem strašně lítostivá a ubrečená, přitom před těhu jsem byla poměrně hodně klidný a racionální člověk. Nechci se vidět, jestli to takhle bude pořád.
Teda, ale pupík máš krásnej, těším se, až mi ten můj taky vykoukne. Pěkně se zachumlej do postele, odpočiň si a ten splín určitě hned přejde. Já jsem tu na ty svoje depky sama :-( Tak si nech dařit, uvař si nějakej dobrej čajík a trošku se opečovávej, vždyť si to zasloužíš.

In reply to by Madla

Dekuju...moc.. No jo ..snad to prejde.Prej radi naka dvoudenni chripka,tu mam urcite ja.Chjo.. Neboj ono nez se nadejes tak ti taky pupik vyleze.Pak te to bude trosku stvat,pac nic neobliknes.ale da se to prezit.Tak ahoj a dekuju..opatrujte se..

Ahojky, pěknej pupíček :one: Závidím ti, že se vejdeš do obyčenejch džínů, já ty svý sice oblíknu, ale nezapnu :n: Taky moc gratuluju ke kulatinám :\x: Za chvíli budeš mít :cc): u sebe, tak jakýpak smutnění, koukej si ten zbytek těhulkování pořádně užít, už se ti to krátí :one:

In reply to by Linducha

Ahojik kdepak do svych dzinu se uz dáááávno nevejdu.Tyhle sou segry z dob kdy byla jak koule.A sou takovy pruzny.A uz mi taky zacinaji byt maly.chjo..se z toho pos.. :o)) No uz se to krati..ani mi to nerikej..bojim bojim.. a dekuju..

a koukej přestat smutnit ;) to je asi tím počasím nebo co,chtělo by to si udělat krásný den jen pro tebe tak jako třeba návštěva kosmetiky,masáž a pod.Teď jsem v brandýse narazila na těhotenské masáže tak jsem tam hnedka volala a udělám si zase svojí chvilku a tobě jí taky doporučuju hned jak ti bude o malinko líp.No kor když se začínáš chýlit k finálním týdnům.A návštěva cukrárny nebo tak kafíčko je taky hezká chvilka to já se rozmazluju.

In reply to by mawerička

Ahojik no vidis..tak to pak taky sfouknu do brandejsa na masaz. Vis co?Ja jdu hajt,treba se z toho vyspim.Az mi dorazi manzilek tak si s nim dam cajik a juknu na telku.,to by bylo aby nebylo.no to pocasi je na provaz,fakt.Tak paaa a opatrovat se!!!

Cau Cattly, :a:
chtela bych Te jen kratce pozdravit a taky trosku povzbudit:
Procpak ten smutek??? :n: Ja mit takove krasne 30tiny jako slavis ted Ty, tak skacu vesele radosti!!! :dance: Mne bohuzel cekaji ted uz jen ty opravdove a to je teprve na depku. ;) :s: A nahodou na ty, ktere slavis prave Ty, vzpominam moc rada. :h:
Mrzi me, ze se necitis fajn, ale nezoufej, urcite bude zase lepe ... :k: pockej jen, at uvidis ten svuj maly poklad co nosis v brisku - to Ti bude krasne jako nikdy v zivote!!!! :one: :/;x:
Posilame pozitivni energii:
SHARANE+LUCINKA :h:

In reply to by sharane

Ahojik.dekuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já vím to je taky jediny co me na tom svete tesi,ta nase princezna.A ze jsou mi blizci vsichni zdravi a v poradku. Ani nevim procpak sem smutna:o((Asi proto ze mi je tak zle.Chjo..snad to brzy prejde.Tak se opatrujte kocky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky