Rozchod

05.10.2008

Ahoj holky. Tak včera jsme měli křtiny a ještě před tim rano mi přítel řekl že už ho to nebaví a končí. Takže tim mi dal najevo že je mezi náma konec. Malý ma 4 měsíce. Ale od začátku. Už před 2b roky jsme se rozešli ale dali se zpatky dohromady. A bylo to v poho občas přehánka. Loni nadovolene jsem otehotnela vědel že neberu prasky byla to vzajemna domluva. No hormony v tehu pracovaly. Ale pritel od zacatku se mnou to tehu neprožival naopak kdyz jsem cekala na vysledky testu na vyvojove vady a byla nervozni jak to dopadne tak mi řekl že jsem hysterka ktera to moc prožíva. Pak to slo stridave oblačno dal. Nežijeme spolu bydli u rodicu spi v jednom pokoji se svym brachou. ja bydflim taky u rodicu ale mam lepsi zazemi jak on. o bydleni vedem debaty a jen same sliby a skutek utek. Problemy odmita rešit prestane mluvit a nebude nic rešit. Jezdi tady jak kdy nekdy kazdy den nekdy na noc vetsino uz maly spi tak si ho fakt uzije. A v posledni dobe mi lze. Tvrdi ze nama penitzze a pak z neho vypadne ze koupil 2 auta da je dokupy. je to 2 mesice zpet co jsme se zas chytli a vyhrožoval mi ze bude chtit maleho do stridave pece. ha ha kdyz vubec nic nevi a nikdy s nim sam dele jak 20 min. Kdyz prijede tak je tu pul hodky nekdy hodku a pak specha domu. Uz nemam nervy na to jeho vecne lhani. Cele tri tydny mi tvrdi ze rodice prijedou na krtiny a vcera mi rekl ze prijede jeho matka že ouce neopozval. A kdyz jsem jeho matce rikala a zvala je na kafe tak nesla pry priste i s tatkou protoze musel jit do prace. Obni mi kazdy reknou neco jineho a primo mi lzou do oci. A to on ale nebude resit mi rekl. Dnes mi rekl ze plati tioo co rekl vcera ale vzapeti mi rekl ze ten byt berem. mame vyhlidly pronajem coz ted nevim mam nervy na pocodu. No rekl mi dnes ze to bylo vcera unahlene a ze to chce zkusi. Ja ale uz nemuzu byrt s nekym kdo mi lze. No a na to mo rekl ze kdyz jsem se tak rozhodla at se pripravim na to ze o nebudu mit vubec jednoduche. Proste to zni jako vyhruzka ze kdyz s nim nepujdu bydlet tak se mam pripravit. Holky prominte potrebovala jsem to ze sebe dostat a snat to preberete. Kubik ma me prijmeni pritel nechtel at se jmenuje po nem. Ja nevim jake mam sance kdybych musela situaci o tom vsem resit u soudu.

Prosím tě, Mony,
co to je za zmrda??? Mírně mi to připomíná můj první vztah, kdy mi bylo neustále vyhrožováno, že když něco nebude tak, tak se někdo se mnou rozejde, nebo když mi naši nedaj měsíčně 8 tisíc, tak nepůjdu na vejšku, nebo denodenně ať se sbalím a vypadnu.. Naštěsstí to dopadlo skvěle, druhý rozchod už byl definitivní a já, i když si to nedokázala představit, že to opravdu skončí, jsem si řekla, že to překonám. Za tři měsíce jsem potkala svého nynějšího manžela. Nebyl to růžový sad, ale vším jsme prošli, dnes jsme spolu přes pět let a čekáme za měsíc miminko. Děkuju pánubohu, že to tak tehdy dopadlo. Ten zmetek ti dá pokoj. I kdyby si vyzkoušel starat se o malý, vzdá to. Podle toho, co píšeš na to nemá. Nevím, kolik mu je, ale vypadá to, že ještě nedozrál. U některých se to nepodaří do konce života. Tak ti budu moc držet palce, případně ho nakopni do prd... Miluju ty pohádkáře, co pořád kecaj, jak něco udělají a nepohnou se žádným směrem. PAPA Marťa

Ahojik, heled ja ti reknu jen muj nazor- nema to cenu byt s takovym blbem co si neumi vazit tebe ani ditete!!!! vykasli se na nej a pokud by si sla k soudu tak se neboj :) neni to tak strasny a pokud sisi na 100% jista ze maly je jeho tak klido nech udelat testy DNA a to tak se z placeni aliku nevyvlikne:) a stridava pece??? pokud dokazes ze neni schopen se o dite postarat tak ma smulu....carodejka_johanka

Ty jo, tak to je mi moc líto, to je fak síla.. Každopádně soudu se nemusíš vůbec bát, maximálně se to protáhne o testy DNA, které by ale musel zaplatit on, když by je žádal a stejně by si všechno dostala zpětně..neboj..je důležité mít svědky, že se o dítě nestará!! Držím pěstí!!

koukám že to nemáš vůbec jednoduché. Každopádně soudu bych se nebála, malého by zastupovala soc.pracovnice.A když nemá ani příjmení přítele o to bys to měla mít lehčí. Máš nějaký doklad o tom, že by ti něco na malého platil??? To mi tam nějak v tom tvém článku chybělo. Každopádně nějakých výhrůžek bych se opravdu nezalekla. O malého pečuješ, nepiješ, nefetuješ........bydlet máte kde. Pokud je vztahu jen trochu lži a tudíž i pochybnosti do podnájmu bych rozhodně nešla..........co pak až si zase něco vymyslí? Budeš malého stěhovat zas jinam. Teď záleží na tobě, já bych na další "lepení" vztahu neměla sílu. Musí to přeci vyčerpávat i tebe a ty potřebuješ moc síly na mlého. v klidu si to přeber a udělej nějaký závěr, který je bohužel jen na tobě. My ti tady můžeme poradit, ale ta tečka ta je na tobě. Posílám ti moc síly. Drž se a dobře si naplánuj co uděláš!!!!!!!!!!! :one:

In reply to by Llotta

dik za podporu. Nemam zaden doklad ze by mi na maleho platil vzdy mi dal penize do ruky. Ja uz mu opravdu neverim nemam silu uz dal to takhle tahnout. Dnes ma prijet a ja se trepu jak osika. fakt mi dochazi sily. :§)

In reply to by Monulka.h

Monulko držím palečky ať to zvládneš a určitě ti bude samotné líp než s člověkem na kterého se nemůžeš spolehnout, zůstaň u rodičů kde ti je dobře a soudu se neboj, těžko svěřej do péče takle malý dítě někomu kdo se o něj ani dýl jak půl hodiny nestaral sám!!!

ahojky, když jsem si toto četla, bylo mi z toho úzko, sama jsem si to zažila, jen s tím rozdílem, že jsme spolu miminko neměli, ale jinak úplně to samé.
Nevím co ti poradit, ty nejsi sama, ale máš bezvadné rodiče, být tebou raději vychovávat bez otce, než s ním.
Určitě to tak taky cítíš viď?
zdraví tě Markétka

my byli na matrice kuli určení otcovství takže to už by bylo u nás horší.a malej má příjmení po tátovi.jinak na něj bych asi taky neměla nervy jak se to chová?to si měl vše rozmyslet dří.je tzěžké radit když neznáme celou situaci...!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka