Klokanka Neonato do 13kg (jako nová) na prodej!!!

05.10.2008

Ahoj holčiny, víte jak jsem pracně sháněla klokanku a potom se tady s ní chlubila :? http://www.mojetehotenstvi.cz/klokanka-6 A teď mám problém, Danečkovi se v ní moc líbí a já ji nesmím nosit - zakázal mi to doktor. Prý na moji postavu je to nevhodné, navíc jsem závodně cvičila gymnastiku a moje záda ledacos zažila :\/: ...proto jsem dostala prozatím napomenutí a nepřímý zákaz. Řekla jsem to manželovi (a to jsem neměla dělat, teď nechce, abych Danečka v klokance nosila) :\/: :\\: :\\: A mě nic nebolí, ale budu muset ji prodat, protože ji nevyužiju :n: Tak holky, jestli některá máte zájem, klokanka je jako nová (měli jsme ji chvíli), v obchodě se běžně prodává za 1100Kč. Já bych vám ji prodala mnohem, mnohem, mnoheeeeeeeeeeeeem levněji - pokud byste některá měla zájem, písněte mi na mail: nataliev@volny.cz nebo mi zašlete vzkaz a všem se dohodneme ;) :a: :a: :a:

Jééé, to je škoda. Já mám na malou připravenej šátek, takže klokanku už nepotřebuju. A nechceš si jí nechat třeba pro manžela až půjdete někam na výlet?

Ahojky Natalliev, to me mrzi, ze mas takovy problemy. A Danecka jinak nosit muzes? Ja teda kdyz s Lukaskem chodim a uspavam ho v naruci, tak me daleko vic boli zada nez kdyz ho mam v klokance.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka