Dárek pro půl roční mimi

02.10.2008

Ahojky holky, pořád přemýšlím co na vánoce pro půlroční mimi :? :? :? zatím mám jen svítícího medvídka ale co ještě aspoň jednu nebo dvě hračky, máte nějaký nápad či odkázek na něco ??? Moc vám děkuji za typy :a: :a: :a:

mno nase mala dostane autosedačku taky ji bude pul roku a taky asi botky aby ji nebyla zima na nožky na to aby si užila hračky pod stromečkem bude ještě malá spíš si dám záležet na obalu aby s hezky blejskal a šustil to ocení víc nez kostky plyšáky

In reply to by grapas

s těmi obaly to máš určitě pravdu :one: :!k: ale my máme jen kolotoč a hrazdičku a žádnou hračku tak proto o nějaké přemýšlím... Autosedačku tu máme po prvním dítěti ale koukám že vás asi bude dost co kupujete autosedačku :!k: :!k: :!k: :a:

My tedy kupujem autosedačku, bude mít asi nejdražší dárek pod stromečkem a pak nějakou JEDNU hračku, páč jich máme dva plný koše od chrastítek, přes plyšáky, hračky na motoriku, hračky vydávající zvuky...no prostě toho máme hodně a tak nám všichni vyfoukli nápady.

In reply to by zizalka19

no mi moc hraček nemáme, plný pokoj hraček má starší syn :) a je mi blbý když on dostane dost dárků a malá by dostala jen jeden, vím že s toho nemá rozum ale prostě my to přijde líto :) kupujete větší autosedačku ???

In reply to by Macinka2

Tak tohle řešim taky. Hraček máme, že bychom mohli otevřít hračkárnu, malej nic nepotřebuje, ale přece nebude mít pod stromečkem balíky plen. To je totiž jediný co pro něj kupuju. Když Barča bude mít kolo a různé hračičky a kluk koloběžku a já nevim co ještě. Ještě to bude vypadat, že zlobí, tak nic nedostal. Přitom je nejhodnější. :s: Asi to vyřešíme dárkama, které využije později. Třeba jídelní souprava talíř, hrneček a příbor. Starší děti to mají taky od mala. Mam teda v plánu takovýho toho plyšovýho pejska se zvuky, ten je krásnej, ale jinak v tom taky tápu.

In reply to by kuskuneho

Jsem ráda že to někdo bere jako já když má víc dětí a přijde mu to líto :) příbory jsme dostaly na vítání občánků takový hezký má je i můj syn taky je tenkrát dostal na vítání občánků :s: já mám vybraného toho svítícího medvídka je nádherný no a možná něco do vany jak jsem psala níže :)

In reply to by zizalka19

No...tak teď ste mi nasadily brouka do hlavy....to mi nějak nedocvaklo,že za chvíly bude potřeba nová autosedačka :s: Takže to asi taky vyřešíme takhle.Máte nějaké typy na autosedačky???? :///: Když má malá teďkom šest kilo,tak na Vánoce už mít těch devět asi bude,co :)
Jinak od našich bude mít malá plavání pro kojence :///:
Michaluška a Terčulka

Ahojky, nám bude půl roku 9. prosince :) Chystám se koupit mluvící klíčky od fisher price, pak jsem chtěla koupit něco do vany, jak jsou různý ty hračky na přidělání na vanu a prcek tam lije vodu a tak a nevím jestli ještě nekoupíme nějakou zvukovou hračku, prckovi budou čtyři měsíce a na zvukový hračky je úplně ujetej :)

In reply to by daniela_p

no taky jsem přemýšlela o něčem do vany když ona je ve vaně moc hodná až tak že jen leží a čučí ani nekope a tak tak si myslím že by jí to stejně asi nezajímalo, třeba začne když jí to koupím :s: jinak děkuji za nápad

medvídka mazlínka, takovou sametovou dečku a uprostřed je hlavička médi, to máme na usínání do kočárku

In reply to by RenataMor

jééééééé to musí být krásnýýýýýýýýý, já jsem na cokoliv co je takového sametového úplně ujetá :c: ale dětských deček máme hodně ale takovou tedy ne :) děkuji za nápad :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky