dotaz..prosim rychlou odpoved..

02.10.2008

holky malemu je 8mesicu muze cokoladoveho pribinacka????

In reply to by Monča K.

Poze uz ho mam v sobe :///: a ted do sebe laduju ten cokoladovy a Maty dostane presnidavku s piskotkem...A jak se mate jak rostete a tak??mi mame venku uz zub a dalsi hned vedle se klube ale jeste neni prorizli ale prstikem je uz citit a dr. rikala ze za par vylezou i horni ze uz ta dasen oteka..

In reply to by Kikatka

no tak já teď spráskala krupici, kterou ta má slečna nechce. Vážíme 8400g, chodí už kolem nábytku, je to děs, všude se dostane, ale zub ještě nemáme :n: i doktorka se divila že by už v 10 měsících mít měla aspoň jeden

In reply to by Monča K.

Krupicovou kasi tu ja rada ale posipanou kakaem a rozpustenym maslem..mnami mnami...Jeee to musi bejt ale krasny ze tape kolem nabytku ikdyz pro tebe asi dost narocny.. ze??ja se toho desim uz ted budu se byt aby nezuchnul a neprastil se do hlavy a tak ikdyz vim ze tomu se nikdo nevyhne..A ty zuby prijdou neboj..jeste jsem neslysela ze by nekomu nevyrostli zoubky..Mala roste jak z vody..jak tak ctu .. Ty deti jsou kouzelny..naprosto..at jsou ci sou at vypadaji jak vypadaji jsou kouzelny... :)

In reply to by Kikatka

no je to úplně úchvatné, hlavně když se zvedá u stolu a pokaždé se praští do rohu, ale neřve, minule se za tu hlavu chytla a zapoměla že se nedrží, tak žuchla na zem :!k: ale těším se až tu bude pobíhat sama :qu: to teprve bude záhul :!k: já si taky říkám že bezzubí snad nebudem :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky