jde mi hlava kolem

02.10.2008

tak takhle se leze do lehátka u nás :00:

no Janku, ty máš ale malé dráčky :one: škoda, že je na fotkách jen Matýsek, ale je krásný :h: :h: :h: :h: já jsem na ty tvé rošťáky nějak ujetá :s: :s: :s: :s: jsou nádherní :h: :h: :h: a s tím nepořádkem to teda u nás vypadá hůř, Viky to roznese z jednoho místa po celém bytě a že má hraček požehnaně :!k: :!k: :!k:

joj, janku to máš ale šikulku!!! :h: my takhle přesně lezeme taky, ale po schodech, vypadá to úplně stejně.. :c:

Ahoj, teda žasnu a začínám se děsit :s: Malý se začíná plazit, tak už budu muset pomalu stěhovat žehlící prkno a další věci.

ivka222

janečku jsou to ale koumáci ty svišti :s: já sotva uhlídám jednoho a ty to máš hned dvojmo,drží spíše pohromadě nebo se dělí a hledáš každého jinde????

In reply to by ivka222

Iví to uhlídat fakt nejde, mají hlavu samý jelito, jak všude bouraj, padaj, škrábou se, kopou se ... :r: , včera Markétka 3x po sobě na sebe zvrhla velkou palmu, měla úplně obalenou pipku hlínou, nevím jak to dokázala. Drží se jak kdy, Markétka je takovej samostatnej tvor, ale Matýsek zase mazel, takže většinou leze za malou nebo když zůstane sám, tak řve jak tur.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je to horolezec, Markétka tam ani není vidět, to se divim :!k:

In reply to by Monča K.

když to vidím, tak je mi spíš do pláče. Je to nekonečnej příběh, v kuchyni uklidím, příjdu do obýváku, tam bordel jak v tanku, uklidím obývák, je bordel zase v kuchyni nebo v ložnici :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky