Koupani mimina

24.11.2007

Kamaradka me rikala ze prej musim mit zvlast zinku na cumak a zvlast na to ostatni.Me se to zda jako hovadina.Moje predstava je takova:Vemu miminko,ponorim do vanicky,vemu zinku,umyju cumak,pak vsechno ostatni,nakonec zadek.Zinku hodim do pracky a vyperu.Nac teda dve zinky?No a prej musim mit oddeleny barevne aby se me nepomichaly.Tak ja nevim ale kdyz jednou neco vyperu i kdyby to bylo posrany tak me to z te pracky vyleze cisty.Mam pravdu?????????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dyt to rikam.Ja mam taky 4.Staci.Jeste jsem ke vsemu blbec koupila napred drahy.Jedna stala 100 kc.A pak jsem nasta v Hypernove ze se to jeste vyrabi a kdyz na tom neni obrazek stoji to 19 kc.

ta tvoje kamoska to prehani s tou hygienou.Me bude taky staci jenom jedna a budu ji mit mozna jeste po segre kdyz jeste byla malinkata.

In reply to by Boža

Ja jsem ji rikala ze je to blbost a ze kdyz se to vypere tak je to jedno.A ze by byla prehnane cistotna a uzkostliva to ne,spis ji to nekdo nakukal a ona to ted tlumoci.Jeji klucina rok a pul kdykoli se koupe tak se tam nakonec vycura a pritom splicha vodou tak to se mu spis ty pohnusky dostanou na cenich.

Taky jsem to někde četla, mít dvě žíňky a používát zvlášť, ale nevím, neviděla jsem to teda nikdy u žádné kamarádky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka