Porod

01.10.2008

:ww: Ahojky holčičky! :ww:
Tak Vám popíši ten můj krásný porod.V pondělí 15.9. jsen šla na první kontrolu do nemocnice a to už jsem od třetí hodiny ranní měla nepravidelné kontrakce.Když jsem se dostala na řadu a Dr začal vyšetřovat spodek,tak jsem začala krvácet.Dr mi řek,že je to normální a jestli dnes budu rodit,tak k ním nemám jezdit,že mají STOPKU a že jestli chci tak mi zavolá hned do porodnice v Porubě,odmítla jsem,asi už něco tušil.Po kontrole jsem šla ještě hlídat našim psa a kontrakce byly stále nepravidelné.K večeru jsem už začala mít pravidelnější kontrakce a od 19h už co 5min a po20h už co 2min,ale pořád jsem ještě nechtěla jet,protože jsem se bála,že mě v porodnici nepřijmou.Přítel mi nekompromisně řekl,že jedem,tak jsme jeli.Kolem 21h jsme dorazili na Fifejdy,sestřička natočila mimi a já se pokoušela odpočívat,moc to ale nešlo.Prošla jsem si vším od klystýru až po hopsání ve sprše na balónu(to bylo nejlepší),přítel byl stále se mnou.Pak už kontrakce byly hrozné a já jsem skoro brečela,neustále jsem byla otevřená jen na čtyři prsty,asi po 2h přišel Dr a píchnul mi vodu.Kolem půl třetí jsme šli na porodní sál a Pa nám radila jak dýchat a že si mám čupnout,aby malá sestoupila níž,přitel mi pomáhal,byl super.Pak hups na kozu a šlo se na to,nástřih a po 4-5 zatlačení byla málá na světě,hned mi jí dala Pa na břiško a já jsem byla na měkko z toho malého,krásného,sametového drobečka.Malá Eliška se narodila 2 55, měla 48cm a važila 3150g, :girl: hned jsem zapoměla na všechnu boles okolo.Každe budoucí mamince doporučuji,aby měla svého partnera u sebe,je to velká opora. Všem snažilkám,maminkám,těhulkám a hlavně mimískům přeji hodně zdravíčka. :a:

Moc gratuluji k Elišce. :girl: A taky k rychlemu porodu :||): Hlavně že je vše v pořadku. Užívejte si svého štěstíčka a opatrujte se pááá Monika a Kubíček :a:

Moc gratuluji k Elišce. :girl: A taky k rychlemu porodu :||): Hlavně že je vše v pořadku. Užívejte si svého štěstíčka a opatrujte se pááá Monika a Kubíček :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka