Ublinkávání

01.10.2008

Dobrý den maminky, prosím o radu.... mému Mirečkovi bude 5. měsíců, už jsem začala mu dávat přesnídávky a taky pribináčky...nevím čím to, ale když ten pribináček spapká, tak si tak za půl hodky odblinkává...nevím jestli je to tím že mu to žaludeček ještě nestráví nebo je to tím že on taky nevydrží ležet, pořád sebou kobzí a skáče když na mě sedí..Mohli by jste mi prosím poradit co mu ještě můžu dávat? Dělám mu už i vařené brambůrky se zeleninou.. Děkují za rady...

vlastně dáváš příkrmy,jestli se můžu zeptat?Já jsem fakt začínala pomalilinku až asi v 6,5měsících a to jen zeleninku mrkvičku,brokolici a tak a to jen 2malinkaté dětstké lžičky!!! :00:

No prybynáček je do roku nevhodný děti to neumějí strávit tak nevím no já mu dávám zatím jen zeleninku je mu 6.5 měsíce jinak nic ;) Na to mají času dost

Ahojda. No předem ti musím napsat, že přibináček v 5 měsících není vhodný. Do 1 roku bys mu neměla dávat žádný tvaroh. Jen jogurty, mléko. A pokud jste jen na mateřským mlíku, s příkrmy bych ještě měsíc počkala. Zeptej se své dětské doktorky, dá ti další tipy. :cc):

In reply to by Káťa K.

Děkují za odpověď, ikdyž já se hodně řídím podle maminek v mém okolí a taky moji babičky, která vychovala 11 dětí.... vím že je jiná doba...nechci nijak ublížit mirečkovi, chci pro něj jen to nejlepší.....spousta maminek mi radí že pribináčka normálně může, že je to přírodní bez konzervatů a bez chemie a nemůže mu to ublížit... TAk zase nevím... Pořád se učím.. :-)

mě napadá, jestli to třeba není moc velká porce, adámek je zatím jen kojený, ale když baští dýl, tak pak taky ublinkne, a je taky jak šídlo, pořád se hýbe.. jinak mě opravdu nic nenapadá :-)

In reply to by Martii

děkují za odpověď,,,,asi to v tom bude...on totiž spapká už toho velkého pribináčka..:-) Nevím, nepoznám kdy už má dost...naberu na lžičku, řeknu ham a on pusinku otevírá a potom když už je kelímek prázdný tak tak smutně kouká.. tak si myslíš že teda toho pribináčka může?

In reply to by ipajka@seznam.cz

šmarjá no já nevím, velký pribinák je fakt hodně mi přijde :-) my máme v pátek půl roku a teprve začneme s příkrmama (zeleninku atd.), takže pribinák až později.. i když ochutnat už dostal :-) no byl odvařený :s: já jak mám lžičku v ruce, tak taky otvírá pusinku, zatím jsem dávala jen šťávičku mrkev-jablko, no a jinak ochutnávky jogurtu, pribináka, broskev, bramboru, ale fakt jen malilinkatý kousíčky :-) jsem zvědavá, jak bude chtít baštit :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka