Vysvětlení na můj dotaz♥

29.09.2008

Holky, ptala jsem se Vás jestli nevíte, když už nekojím zda-li můžu i nadále brát antikoncepci Cerazette.....volala jsem si své dr. a pro Ty co jste nevěděli :s: , tak jí můžete dál brát a jste i nadále chráněny :w: A s menstuací je to tak, že se může i nemusí dostavit :dance: Tak jsem si oddychla, protože jsem měla strach abych nebyla těhu :00:

Vždyť já už jsem ti to psala, k tvému minulému dotazu, že můžeš.... Já jsem se na to byla římo zeptat mého doktora a ten mi řekl, že jestli mi vyhovují tak si je klidně můžu nechat.....

Ahoj holky,já beru Azalii už 3 měsíc a už jsem jí vzteky vysadila,protože za ty 3 měsíce jsem nevyndala vložku z kalhotek.Né,žebych měla pořád ms,ale špinila jsem.Antikoncepce doslova a nahov.....Tak teď nevíc co budeme dělat.Manžel prezervativ nechce já taky ne,tělísko nechci ani vidět a přerušovaný sex to neni ono.Poradíte?Hm,vidim to na graviditu :s: tak papa

In reply to by PETRUSE333

Ahojky, ja si myslim, ze je to na stejny zpusob. Ja beru Cerazette a ms jsem mela tak priblizne po mesici, ale tento mesic (4mesic po porodu) uz spinim 3tyden v tahu :00: Je to fakt des, a nevim pro tomu tak je. Ale znepokojena nejsem, protoze tu vice holek psala ze to tak maji.

Ahoj. jo je to tak, cerazette se může brát pořád. Teď jí beru také, ale asi budu jen po dobu kojení. Při Tomáškovi jsem jí brala taky a dr. mi řekl, že už MS nemusím mít nikdy, ale ouha...měla jsem jí 1 za 3 měsíce a trvala mi 3 týdny :w: :w: :w: :w:
A to už nechci znovu absolvovat.....

In reply to by majinka07

jsem jeste tehotna a budu rodit az v prosinci ale pred tehotenstvim jsem brala antikoncepci 7 let a vyzkousela jsem spoustu prasku kolem 16 druhu a vsechny mi delali potize takze resim obdobny problem,protoze po porodu rozhodne nechci znovu otehotnet a prerusovany sex ani kondom mne nebavi chci si po tak dlouhe dobe konecne uzit sexu poradne,ale muzu poradit prestoze nesnasim kondomy tak ted zacali fakt vyrabet docela dobry jako s vroubkama s chrejivym a mrazivym lubrikantem a hlavne ultra tenky ktere opravdu skoro necitite takze ja jsem zatim pro kondomy a casem to asi budu resit jinak :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky