V práci konečná

27.09.2008

Je to divný, po pěti letech strávených v práci v dobrém kolektivu je najednou konec... Ve čtvrtek 25.9.2008 jsem tam byla naposledy. Rozloučili s se mnou strašně hezky, dostala jsem krááásnou kytku... Na mimi prý až ho přivezu ukázat :)
Předtím jsem dělala ve dvou firmách, ze kterých jsem odcházela daleko lehčeji, protože jsem fakt chtěla zmizet. Tohle je jiný... Práci jsem obětovala moře času, první rok a půl jsem tam trávila 14 hodin denně. Hrozně mě to bavilo, ale je to psychicky dost náročný. Pak jsem oznámila, že chci mimi, tak se to začalo řešit, že se přijme někdo, koho zaučím, aby mě naprosto nahradil. Takže jsme se do toho pustili, a kdž nastoupila konečně schopná holka, a já po 3/4 roce snažení přišla do jiného stavu, začala jsem se na to volno těšit.
Teď v září jsem chodila do práce už jen 2x týdně, a opravdu si to užívám, těhu je v pohodě (ťukám na zuby), a na malého se všichni stršně moc těšíme. Jen si ještě v hlavě musím vyřešit tu práci, přes den na to nemyslím, ale 2x se mi o tom zdálo... Vím, že tam je tak náročná pracovní doba, že se tam stejně po rodičáku nevrátím, ale bylo to strašně fajn. Kolektiv, práce jako taková, fakt jsem tam byla spokojená. A asi i proto jsem od začátku nesla to těhulkování tak dobře, že jsem už nebyla ve stresu, a naopak v naprostém klidu předávala všechno, co se toho stresu týkalo.
Bylo to prima, ale vážně se těším na mimi, a tím, že jsem to sem ze sebe "vypsala", se z toho i brzo dostanu :)
Další zápis do deníčku, abych nezapomněla jednou na myšlenky, které jsem v těhu měla. Je to náhodou fajn, takový deníček mít. Než bych to napsala růčo... I když, tady je to občas tak pomalé, že bych to možná růčo měla dřív :s:
Hodlám ještě vyfotit pupíček, tak taky na památku pak vložím....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky se na to moc těším, ale je to takový zvláštní pocit - opouštět tu práci, vlastně dobrovolně, aniž bych dala výpověď :) Ale mimi bylo plánované, a už jsem se dlouho těšila na klídek, bez těch stresů v práci, a moc si to užívám. Jen mě překvapilo, jak zareagovala moje mysl - že semi o tom zdává :)
Jo, na mimi se fakt těším, už aby tu bylo, pak se asi zvencnu :s:

Ahoj, vždycky když něco hezkýho končí, tak je to smutný, ale brzy přijde mimi a na práci nebudeš mít ani myšlenky. Ikdyž občas bych šla radši na chvilku do práce :s: :00: Ivča

In reply to by lifty

Tomáška a Verunky :one:
Já se na mimi hrozně těším, ale jak jsem odepisovala na ten příspěvek, tak mě spíš zarazilo, jak reagovala moje mysl, že se mi o té práci zdává :) Ale mimísek je moc chtěný, dlouho plánovaný, a fakt se těším... Už jen pár týdnů :)
Tak přeju hodně zdravíčka a štěstíčka tobě, i Tomáškovi a Verunce :k: :a:

In reply to by Lékor

děkuju, si hodná :c: . Možná ale lepší, že myslíš na práci, než se nervovat s porodem, protože tím stejně nic nevyřešíš. Ať ti to dobře dopadne a zdravýho mimíska přeju. Krásný bude, to je jasný, protože to jsou všechny :cc): ...Ivča

In reply to by lifty

:) No, já jdu rodit prvně, takže si nějak nepřipouštím nějaké hrůzy. Holky tu dávaly link na nějaký video, ale já do toho nekoukala, radši ať to nevím.
Hlavně ať jsou ta naše zlatíčka zdravá a šťastná :k: Tak papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka