Sosák na mléko nechápu:-(

27.09.2008

Maminky! nechápu to dnes jsem koupila z téhle značky .odkaz níže ,savičku na mléko a normálně teče bokem ,je na ní z boku křížková dírka a z toho teče vše co dám do láhve :§) z téhle značky mám doma i flašku s těmito savičkami a dělají totéž nechápu jakto že to teče? dělá vám to taky?? http://www.vulkanmedical.cz/sosaky-m/silikonovy-sosak-na-lahve-mleko-43… na sáčku se savkou je značka PRIMA BABY

my používáme lahve od :one: MAMu a jsou super. Jsou také antikolikové a líbí se mi, že jde krásně oddělat i dno flašky, takže jdou krásně vymýt a vyvářet. Malé nedělá žádný problém z nich pít. Doporučuji :a:

tak podobný jsem měla, ale nechtěla mi z něj pít. Byla zvyklá na Nuk, tak mám všechny láhve NUk, jinak to nejde. Madam je vybíravá :!k: Ale taky se nám stalo, že nám z Nuku zboku teklo, když to měla špatně nakloněné a špatně v puse. Musíš vyzkoušet, tak aby neteklo. To by nemělo být možné, jinak to máš nějaké vadné, zkus vyzkoušet jinou polohu...jinak nevím, jak poradit ;)

In reply to by dupka

No je o divné mám totiž 3 láhve a 3 no teď už 4 sosáky a všechny to dělají a to ty sosáky u toho byly láhve jsou to zn.BOČEK,nechápu !!!!!!!!!! budu muset koupit jiné sosáky ! chystám se z netu objednat láhev zn.LOVI prý jsou super -antikolikové!!!!!nemáš zkušenost?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka