Dnes máme mini narozky...

26.09.2008

Hezký den přeji. Dneska nám je půl roku!!!!! Strašně to letí, máme 8,6 kg a 67 cm.... Takže schrnu co jsme se za těch 6 měsíců naučily. Umíme pekelně zlobit maminku, když pak příjde domů tatínek tak si připadám jako když si vymýšlím, protože jako mávnutím kouzelnýho proutku je to nejhodnější mimčo an světě. Umíme se přetáčet, umíme si hačnout (zatím se to povedlo asi 3x) Umíme samy sedět (občas nám to ještě ujede a sklátíme se k zemi). Milujeme usínání v posteli u mámi a táta, hlazení po hlavičce, máme rádi zběsilí mlácení hračkama kolem sebe a fackování mámi (teď si to zatím může dovolit, ale dlouho už to trvat nebude) :!k: ...A taky už jsem zjistila že je to typickej BERAN. :°:

Ahoj Foxi. Máš dcerušku k sežrání. Je to pusinka a moc šikovná :\x: :qu: :girl: :dance: Já mám taky berana a je to přesně jak píšeš.... ;)

no tak my máme též berana a to je o nervy :///: a i u nás je to s tátou stejný, taky si připadám, že si vymýšlím, že je to zlobivé děťátko :s: jinak gratulace, nás to čeká za pár dní :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka