Nejšťastnější miminko v okolí

26.09.2008

Ahoj holky, už jsme se tu o té knížce bavili. Dneska jsem ji dočetla a tak vám můžu sdělit svůj názor.
Je skvělá a moc ji doporučuju všem maminkám s miminkem tak do tří měsíců. Přinejmenším je strašně moc povzbudivá a lidská. A co se týče praktické aplikace...zatím jsem vyzkoušela zavinování a jsem spokojená. A malý taky :)

In reply to by Andělína

Ty jako zkušená matka už to třeba nebudeš potřebovat (taky jsi z té generace stařen, kterým tyhle metody ještě přišly přirozené :s: )

Tak to jsem ráda za pozitivní zkušenosti z praxe. Knížka se mi moc líbila, jak je tam všechno vysvětleno. Miminko teprve čekám, ale aspoň budu mít pocit, že mu trošku víc rozumím. :) Už jsem si i objednala pokačování.

i já mám podobný názor. Dostala jsem od kamarádky z Ameriky zavinovačku, která byla navrhnutá podle pediatra, kterou tu knížku napsal. Třeba včera večer malá řvala hodinu v kuse, tak jsem jí zavinula a během pár minut byl klid. V noci spí jen v zavinovačce a většinou vydrží 5 hodin, někdy i déle. Rekord máme 8 hodin! Vím, že existuje ještě pokračování Nejšťastnější batole... na tu se zatím chystám, přece jenom mám za sebou teprve šestinedělí :-)

In reply to by Motyčka

Tak to jsme na tom stejně, malý má pět týdnů. On je celkem hodný, ale těma ručičkama mával fest, celý se doškrábal.Jinak jsem zjistila, že spoustu těch věcí dělá člověk instiktivně, ale když to teď mám z požehnáním, cítím se lépe.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky