20 týdnů

26.09.2008

Dobré ránko, tak nám bylo včera přesně 20týdnů, tak jsme navštívili paní doktor, trochu pokašláváme, ale prý je to ze suchýho vzduchu jak se topí, tak jsem ráda že mu nic není. A taky nás zvážili, tak máme ve 4,5měsících 6,99kg :!k: baštíme jak o závod, ale občas musíme dokrmit i nutrilonkem, ale jde nám to. :\x: :\x: :\x:
A taky jsem mu vytvořila album, tak když budete chtít kouknout :c: http://cz.fotoalbum.eu/ivkahaf

Ivkooo, koukala jsem na to Tvoje album -a - kráááásné fotečky :qu: :qu: :qu: Moc vám to spolu sluší :one: :one: :one: Můžu se zeptat, kde nakupuješ oblečky pro malého? V té nejnovější složce máte tááááák moc krásné dupačky :c:
Jinak malého včera sestřička změřila a zvážila (jestli prý neubývá :s: ) - má 3,5 měsíce a 64 cm a 7220g :00:

In reply to by Beni

Beni, dííííkyyy :dance: :dance: :dance: to víš, doma se nudím, prcek spí, tak tu řádím jak černá ruka trhu, a pak mám doma něco stihnout :!k: :!k: :!k:
A jestli myslíš ty dupky s tím vláčkem tak nevím :n: dostala jsem je od kamarádky, ale jinak mám spousty věcí poděděných z prahy a něco půjčenýho od sestřenky. Ale většinou holky nakupujou v klasickým dětským krámku.
A to máš doma ale pěknýho cvalíka :qu: to je dobře. A copak měl vůbec s tím čuráním, já myslela že jen náběh na zápal plic :h: tak vám držíme palečky :k: :k: :k:

In reply to by ivkahof

Ivuš, my tam nešli s kašlem, ale proto, že málo čůrá. Počůrá jen tak 3 plíny za den a ani v noci (20.00-6.00) ji nepročůrá pořádně :O Ale nebyla tam naše dr., jen záskok vedle v ordinaci - a ta se chytla jeho rýmy a prý má náběh na zánět průdušek - a to čůrání (ač jsem se jí vnucovala), to jí vůbec nezajímalo. Tak snad to bude zajímat naši dr. v pondělí :? ;)

In reply to by Beni

Hmmm, to je taky drnda malej, no ta doktorka je teda divná, já naštěstí na cokoliv se zeptám tak mi odpoví, ale vždycky vylezu z ordinace a napůl cesty domu si vzpomenu na tolik věcí co jsem jí neřekla :!k: Tak nějak přečkejte víkend a budu držet palečky aby to nebylo nic závažnýho :one:

In reply to by Beni

:!k: :!k: jojo, tak teď uplně slyším mojí babi, když mii tohle říkala :///: no bude to sranda. Teď tak andílkovsky spinká v postýlce, kdo by to do něj řekl, že to bude takoý čertíče :00:

Gratuluji ke krásnému věku :qu: Je moc dobře, že je malý v pořádku :h: My byli dneska na kontrole a je to prý lepší :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky