muj mily denicku....

26.09.2008

...dnes v noci sem, myslela ze Rozarku uz vynesu v zubech ... od 2 do 3 byla vzhuru a porad neco pobrukovala a pak jeste dalsi hodinu sem se snazila ji uspat... porad se prevalovala , kopana nohama... no des bes... jelikoz se to stalo poprve za celou dobu co je na sveta tak doufam ze na posled!!! jinak me hrabne.... divim se vsem maminkam co jejich milacci v noci nespi ze uz nejsou na blazinci.....

Johanko já tohle mám poslední dobou každou noc :00: :00: :00: taky už mi kolikrát málem houplo :00: :00: :00: ale co naděláš, :P nic dá se to jen vydržet ;)

Já teda nemám problém s tím, že by se mi v noci budila, to se stalo asi 2x, ale večer ji uspat, to je dílo... :00: .To mi někdy tečou nervy.. :00: .

In reply to by Johanka a Rozinka

když už je to nad naše síly, tak ji vezmeme do náruče a v tu ránu je mrtvá.... :'zz): , tak ji chci položit do postýlky a jen se nahnu, tak řve, tak další nošení už delší a to bývá úspěšné, někdy až to třetí... :s: .Už asi třetí den ji rovnou unosím a mám větší úspěch, než když ji dám rovnou do té postýlky.. :) .

ste mohli holky přijít na kafe, Mates taky od 2 do 4 nespal :00: . Koukali jsme na telku, asi nějaký erubce na měsíci ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

no jo, nikdy nevíš. např. ta babizna, co dostala 24let za tu vraždu Honzíka... taky jí předtím nevysvětlitelně umřelo dítě... ale ta je dost máklá teda, měli jí dát doživotí. předpokládám, že tady takovej případ nebude... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka