Jak spinkáte???

25.09.2008

Hokýýý, mě malý vůbec nechce spát na zádičkách, usne jenom na boku :( Tak aspoň střídáme strany, ať nemá hlavičku nakřivo :)

Ahoj Theo, dřív Kristýnka nejradši usínala i chrněla na bříšku, tak jsem se od ní nehla. Co se naučila pást koně, tak jakmile jí položím na břicho, zvedá hlavu a pase a pase... o spaní už nemůže být řeč. Na boku vydrží jen, když usne při kojeníčku, jinak spí na zádech. Teď se začala otáčet na jednu stranu, tak mám co dělat, aby neměla šišatou hlavičku

Tak já ho dám na bok a pak ho najdu na zádech :-) Usne v náručí v jakékoli poloze. Když je krátce po jídle, tak ho dám na bok a když už nějaká doba uplynula, tak rovnou na záda.

Lukaskovi jsou 4 mesice a spinka jedine na boku. Ani na zadech ani na brisku mi neusne. strany se snazim stridat. Tak snad to nevadi.

nazdárek, takmalá už má sice 8 měsíců ale do té doby, než se začla sama převalovat spinkala taky jenom na boku, tak jsem střídala strany a odně jsme chodily ven a v kočáře mi spinkala pěkně na zádech, tak se to vyvážilo a teď můžu říct, že nemá šišatou hlavičku :s:

Ahoj, taky me malo spinka na zadickach. My ted hlavne spime na brisku, sice se to pry nema, ale malej tak strasne rad spi. Mam monitor dechu. Dobre se mu tak dycha. Na boku jsme spavali hodne v porodnici a jeste po navratu z ni. Jasne kdyz stridate strany, tak je to dobre, to nebudete sisati, neboj :) navic bok je dobrej, kdyby blinkal, vytece blinkani krasne z pusinky ven :qu:

In reply to by rafik

snad se nepoblinká hodně a nevdechne to .. mě se malá jednou hodně poblinkala a to že jinak vůbec neblinká..a měla jsem co dělat abych jí otočila..pokud máš malé mimi, tak bych ho na bříško dávala jen pod dohledem..nikdy nevíš a na monitor dechu se moc nespoléhej...

In reply to by Kachka

Vim, ze to spani na brisku je risk, ale malej jinak doma spat nechce. Uz jsme to tu s holkama probirali a vicemene to vetsina schvaluje. Ano bojim se o nej, to je pravda, ale ja sem tak taky spavala od narozeni a vse bylo v poradku, tak verim, ze to tak bude i u malyho

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka