moje zlatíčko milovaný,nejdražší na světě

25.09.2008

ahoj sluníčko,tatínek zlobí jako čert,a maminka se trápí,pořád si píše s kamarádkama,a maminku tim rozčiluje...,ale mám tebe poklade,ty jsi moje vsechno

Náš tatínek si také píše s kamarádkama a chodí s nima i na pivo, ale neřeším to, respektive ani není co. Vím, že my jsme pro něho to nejdůležitější. Ale už se mi i zdál sen, kdy za jednou takovou kamarádkou odešel, v tom snu jsem mu pořádně nafackovala a řekla mu, že se s námi může rozloučit :) - pak jsem to povykládala i jemu, páč jsem z toho bla špatná, jak to bylo živé a trýznivé, takže ví, co by se stalo, kdyby... :s:

To ten můj taky, takže je fakt lepší do toho mobilu nekoukat a nechat to plavat. Ať si píše.....mohl by dělat horší věci. Ale přiznávám, že mně to taky dost vadilo, než jsem to pochopila. :a:

In reply to by červík

jeee,holky,vy jste ale tolerantní,to zírám. To by mému Míšovi neprošlo. Stejně jako by neprošlo mně,kdybych si psala s klukama.Já mám klučičí kamarády zakázané.Taky jsem je měla-před svatbou. Jeden z nich byl tak vytrvalý,že říkal,že by se mnou chtěl i nadále (po svatbě) občas vyrazit na kafe nebo na véču (prý by mne normálně vyzvedl a manželovi by to vysvětlil,dovolil by se :s: ).Ale fakt to neprošlo. Manžel mi kamarády-kluky zatrhnul,tak ať si zkusí psát s holkama on.To by bylo čoro-moro. Když si jen tak napíše s kolegyní,tak to je normál,ale to,co píšete vy.....to bych nezkousla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka