spanek

24.09.2008

holky tak schvalne rozjizdim anketu spanek deti, v kolik davate spat prcky a vkolik chodite spat vy? :) zacnu davidka se snazim dat spat do 22, ale nekdy mi to nepreje tak kolem 11-12 vecer, a ja jdu teda snim.

Ahojky.
U nas je to tak, ze v 18:00 koupeme, u Ulice kojime a na zpravy, nejpozdeji tedy po zpravach masti Justynka do postylky. :-) Nekdy teda usne jeste na gauci u TV, ale posledni dny se nam dari usinat az v postlce. Sama, bez maminky. Mezi pulnoci a jednou ji nakrmim (ve spanku) a vzbudi se tak mezi 6 - 7 hod. ranni. No a jelikoz jsem nocni tvor a chodim spat dlooouho po pulnoci, tak spinkame minimalne do deviti.. nekdy se zadari i dele :-)

Malou koupu kolem sedmé a spát chodíme do 21.00, budí se ráno kolem sedmé to jí nakrmím a spí ještě tak do devíti. Já chodím spát kolem druhé, jsem noční tvor :s: Aůe občas to nevyjde a usnu s malou:-))))

Ahojky! Tak já mého Davídka koupu po šesté hodině, pak ho u Ulice nakojím. Někdy na chvilku usne a když ne tak usne kolem tý osmý půl devátý. Vzbouzí se na krmení kolem čtvrtý pátý hodiny. Pak ještě usneme a spíme někdy i do 10h. A já chodím spát tak kolem 23:00 a půlnocí.

Dávám spát kole 19.00,ale teď je to s protestama a vyrválem.Ale i přes to nejdýl v 20.00 chrní.Já jsem noční tvor,takže večery jsou moje.Chodím spát v 1.30,po kojení,někdy se vzbudí sama,někdy ji vzbudím já.Pak vstáváme v 7.00 s klukem do školy nakojím a s holkou pak chrupem do 9-10 h.

Tak já jsem malou asi do dvou měsíců dávala spát kolem sedmé, ale vždycky minimálně půlhodinku ještě v postýlce bojovala, tak jsme to posunuli. Dáváme jí spát (nyní má 4 měsíce) o půl osmé a to za chvilku usne sama :'zz): , už k ní ani nemusíme běhat jak jsme běhávali. Jinak teď nám začla (ťuk ťuk ťuk) spát pěkně. Například včera spala od půl 8 do třičtvrtě na šest a to jsem jí jenom jednou dávala cumlík, protože se vrtěla :dance: . Spinkala v kuse.
Já chodím spát tak kolem 11 až 12 večer. Už si několik týdnů říkám, že budu chodit spát dřív, ale nějak se mi to nedaří :///: . Malá se budí kolem té šesté ráno. Někdy s ní vstanu ( když se mi chce :s: ) nebo si jí vemu k nám do postele a to ještě tak hodinku a půl (někdy dvě) zdřímneme :'zz): :'zz): :'zz): . :a:

asi jsem dost sobecka ale chci se pri tom kojeni mrknout na nejaky filmik a pak jdu chrupkat s malym at sem vyspana, nechapu proc davate ty prdolky spat tak brzo a pak jeste nocujete , vzyt se nevyspite? musim byt vyspinuskana jinak jsem hrozne protivna :(

In reply to by Evicka86

Já ji dávám spát, aby měla už pevný režim a zvykala si na tu dobu, že chodí spát. Mi to nevadí, že chodím spát později :dance: . Vstávala jsem v pět do práce, tak jsem zvyklá :s: Upřímně je to pro mě největší relax, když malou v půl osmé položím a vím, že už mám klídek :///: . A taky, když potřebuju uklidit, tak v tu dobu toho nejvíc udělám. Přes den na to není moc času, jsme venku nebo řádíme doma. Malá je společenský tvor :c:

Ahoj. Většinou se mi podaří uspat obě děti mezi 20:30 a 21:00. Malá se mi potom budí kolem 23:00 hodiny na krátké kojení, no a potom už taky ulehám.

jejda to me uklidnilo ze nejsem sama kdo dava spat maleho pozdeji, snazim se ho dokopat spat v 22 ale nekdy si postavi hlavu a jde spat az kolem pulnoci, a ja chodim spat snim, cas na sebe s chlapem nepotrebuji, spise on onej nestoji protoze ma dost svych praci tady na pc, takze me se venuje odpoledne a pak na vecer uspim maleho a on si de tady cvaka a ja spat.

mezi 20.40-21.00 spí. já chodím mezi půl dvanáctou až půl jednou. ráda bych ho začala dávat spát dřív, aby chrupkal nejpozději o půl osmý, ale nějak se k tomu času nemůžeme dopracovat :s:

Ahpjky, malej mi poslední dobou usíná pozdě }:) Ted se směje na celý kolo a nevypadá to, že by měl spát :00: Já usnu až po něm. kolem 24,00 :n:

mezi 19 a 20Hod a pak mame s manželem vecer pro sebe sice se obcas probere že tam musim zajit,ale hned zas spi a ja chodim mezi 22 a hod

někdy usne v deset, někdy třeba až ve dvanáct...já chodím jak kdy, někdy usnu u televize.. :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka