tripple testy

24.09.2008

Ahoj, tak zitra se dozvim vysledky tripple testu, byla jsem cely tyden v pohode a dnes jsem si tu precetla smutny clanek, kdy jedna tehulka musela ukoncit tehotenstvi kvuli spatne genetice a musela chudak mimi porodit :r: . takze se uz bojim, vim, ze krev nic neznamena, ze se pak musi na plodovku, ale o jedno jsem uz prisla, tak nechci i o tohle. Citim uz pohyby tak se tim utesuji:)

zlaticko, neboj, vsechno dobre dopadne, musis tomu verit. Mate snad v rodine nejake geneticke vady? Delala jsi na zacatku tehu neco co by mohlo miminko poskodit? Nestresuj se zbytecne dopredu.... a vis kolika holkam tady vysli spatne tripple testy a pak plodovka byla absolutne v poradku? Tripple testy nejsou az tak moc spolehlive, staci aby ti vzali krev o par dni pozdejc nebo driv nez by meli a uz vychazeji jinak hodnoty a tim vyjdou spatne i testy.... tak hlavu vzhuru a vsechno bude dobry... :///: :///: :a:

Neboj. já vím co je to čekání. Čekala jsem na výsledky plodovky už 2x. Čekání je strašný ale naštěstí to dopadlo dobře. Držím palečky. :!k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka