POMOOOOOOC!!!

24.09.2008

Holky pomoooc! Poslední dobou na mě dopadá strach. Čekám se svým manželem své již 3 dítko. S bývalým manželem jsem měla dvě děti a ty byli v pořádku a jsou naštěstí zdravé. Ale mému nynějšímu manželovi už 3děti zemřeli. Dvě s první manželkou a třetí s přítelkyní. Všechny do jednoho roka po porodu. Manžel se o tom moc bavit nechce, ale já potřebuju. Byla jsem se dokonce podívat i na hřbitově, kde má jednoho syna pohřbeného. No není to dobrý pocit, vědět, že nás to možná čeká taky. Mám strach, že nám to moc zasáhne do života. Jsme moc šťastný, ale přece jen takováhle rána asi změní každého. Trvalo mi tři roky, než jsem ho přesvědčila aby jsme se o mimčo pokusili. Nakonec svolil a já teď nevím, jestli to nebyla chyba.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

SIDS to nebylo. Jeho exmanželka i bývalá přítelkyně už také měli svoje děti. takže na tohle spoléhat nemůžu.

A ta úmrtí těch dětí byla nějak zaviněna zděděnou vadou nebo čím, že je tak přesvědčený o své vině?

Určitě to chyba nebyla.... Nemysli na takové smutné věci a říkej si, že taková smůla přeci nemůže přijít i po čtvrté :n: Takže ti posílám jen samou pozitivní náladu a myšlenky :a:

ježiši to je hrozné ale nezbývá jen doufat že to u vás bude v pohodě. a jestli se můžu zeptat ty děti manžolovi zemřeli na co???

In reply to by mamkamarta

tak nemohl dr napsat do pitevni zpravy ze dite zemrelo na nudu.Urcite to nejakej duvod mit muselo.Muzu ti jen poradit aby sis koupila monitor dechu a pri sebemensim problemu volala dr.Rekni to hned pri prvni navsteve detske at decko poradne kontroluji.Jo a byli vsichni stejnyho pohlavi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka