Klokanka

24.09.2008

Ahoj holky, víte jak jsem tady řešila nosič na mimi, tak konečně ho máme doma :c: Danečkovi se v něm moc líbí. Je od Neonata a lze v něm nosit mimi až do 13kg! Jsem ráda, že jsme si ho pořídili, konečně mám obě ruce volné a můžu vyrazit po nákupech, k doktorce, po úřadech, do práce (samozřejmě jenom pozdravit)...jupíííí, je to vynález :one: PS: ...ta zadní strana se dá sklopit, proto ten nosič vypadá na fotečkách jinak ;) ;)

Ahojky Natálko, tak já taky chtěla moc klokánku pro Míšu, ale nemůžu ho nosit :r: ...ale určitě je to super věc a pomocník :one:

tak ja koupila taky kvalitu a drahou a nase tam byt nechtela..
ALe uz te vidim, jak ty tahas takova spejle 13 kg na brise :)))

Ahoj Natálko. JO, jo. Klokanka je super. My máme hodně podobnou, jen od Chicca. Malej je tam strašně rád a spolehlivě tam vytuhne ;) Chodí s ním tak především manžel, protože na mě už je přeci jen dost těžkej. Když Mikulda vidí, že si taťka nasazuje klokanku, tak hned začne pískat a jásat. Je to jak pejsek,ketrej pozná, že se jde venčit :s: :s: :s: Tak si to nošení užijte :w: Je to hezký, ale po delší době už unavující, ale na kratší přenosy paráda ;)

my máme takovou obyčejnou od Chica ale taky jsem jí dvyužila maximálně ale teď když je zima tak už by se mi tam malá navlečená asi nevlezla

Ta je moc pěkná :one: My taky máme tuhle chytrou věcičku :///: . Jen mě mrzí, že jsme si jí užili zatím jenom málo :( . A teď, když je tak hnusně, tak malou raději balím do kočárku :/;x: . Máš nějak vymyšlené, jak budeš malého balit, ať mu v tom není zima?

In reply to by Darča

Ahoj Darčo, já taky upřednostňuju kočárek, jedině v něm je mimi chráněno před zimou, větrem, prachem...a bůhví čím ještě. Klokanku budeme mít pouze na chvilkové záležitosti - když budu šmejdit po nákupním centru, nebo půjdu něco zařizovat...takže ho vyndám z autosedačky (pěkně nabaleného), dám ho do klokanky a vyrazím s ním pěkně do tepla :) Daneček je totiž pěkně těžký, má už přes 6kg :cc): ...a tahat ho na břiše opravdu není žádná sranda :( Klokanku jsem hrozně chtěla, je to bezva věc, ale kočárek je kočárek, ten nelze ničím zaměnit :n: :a:

In reply to by Darča

Já malýho vždycky navlíknu-punčošky,ponožky, botičky, triko, svetr, bunda, čepice a pak si přes něj manžel ještě téměř zapne bundu.Navíc ta klokanka taky chrání a hřeje.Nejhorší jsou ty nohy, jinak je vždycky celej teploučkej ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka