Kost pro 8mesicni dite??????!!!!

23.09.2008

Holky,musim vam napsat o jednech ansich znamych a jejich miminku.Maji 8mesicni holcicku,moc krasnou.Rodice jsou mixovani-madar a peruanka.No a posledne kdyz u ans byli na grilovani tak dali ohlodavat maly kosti z zeber co zbyly z grilu.My s manzelem jsme na sebe jenom koukli a radis nic nerikali.Je pravda,ze oni jsou takovi dost free,ale prece jenom,kost?!
Nemluvim radsi ani otom,ze mohla kousek kosti spolknout a ze to bylo raden nalozene v grilovacim laku.Co tomu rikate?
fOTO PRIKLADAM.

HOlčička je to moc krasna :one: Osobne bych se bala, ze dite spolkne zlomek kosti. Ale do vychovy cizích rodicu zasadne nemluvim, pac oni si treba o me vychove mohou myslet, ze neni uplne OKa :c:

:s: :s: :s: no... můj brácha takhle žužlal kotletu a protože už měl zuby, tak jí měl i s masem, no a nemám pocit, že by se to na něm nějak podepsalo. Byl celý šťastná, umaštěný a spokojený :dance:

Já ti nevím, ale synovec, když byl malý, taky dostával kost na žužlání a je O.K. Masa je tam malinko, kost neukousne, pohraje si, pochutná si a ještě si promasíruje dásínka :s: :s: :s:

u toho tváří dost spokojeně :-)
Nedávno mi říkala kámoška, že její kámoška má půlroční holku a ta normálně k obědu dostane stehýnko z pečenýho kuřete a žužlá. A je taky happy. Tak uvidíme, co zvládne naše miminko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka