Ahojky Všem!!Tak jsem byla opět na kontrole toho očkování a snad už naposledy!!Cestou zpět jsem se stihla po telefonu

22.09.2008

s přítelem pohádat... :( :( . Jsem asi labilní, mám pořád nějaké deprese a cítím se být strašně sama a necítím takovou tu správnou podporu.. :( .Musím jít přebalit a nakrmit Majdalenku a pak za vámi přijdu.. ;). Když budete chtít můžete mi něco hezkého napsat, budu mooc ráda... :j) .

tohle pocasi je pro deprese jako stvorene. Deprese je nemoc jako kazda jina. Co takhle nejaky odbornik? Zkousela jsi psychologa? Nekteri jedinci jsou skutecne nachylni k trudomyslnosti, nebo se citi opustene, nebo se casteji lituji, nebo jsou plactivi, nebo jsou neuroticti.
Moje skoro tchyne navstevuje odbornika a bere antidepresiva. Neznam presne jeji diagnozu, ale je OPRAVDU nemocna a je dobre, ze je pod dohledem lekare, ktery ji indikuje potrebne davky. Ma takove vlny, kdy do problemu upadne (napr. zkusila na dovolene prasky nebrat) a ztraci kontrolu nad svym myslenim, vsugerovava si katastroficke scenare, nespi, muci se, prestava fungovat, atd. Okamzite jsem ji naordinovala jeji leky a chvili trvalo, nez se dala dohromady, ale ted ma dobre obdobi a zase normalne funguje. Uklidi si, nakrmi kocku, vypere, jakz takz spi, jde na nakup, mezi lidi, atd.

ahoj Danko, ono to vůbec neni jednoduchý - člověk si řekne, že těhotenství je prostorem pro to zvyknout si na novou roli mámy, ale ono to nejde. mámou se staneš během chvilky a i kdyby si stokrát chtěla, tak na to nejsi (nejenom ty, spousta ostatních, ne-li všechny) připravená. bohužel okolí, a hlavně to nejbližší, očekává, že ano. taky se potýkám s neskutečnýma emočnímA výkyvama, často mám pocit, že už opravdu reju hubou v zemi a potřebuju podporu, která nepřichází a nepřichází a nepřichází.....pak mi ujedou nervy a okolí je celý perplex, co se to se mnou děje, když jsem tak v pohodě. prostě tim chci jenom říct, že někdy vysíláme moc slabý signály aby ty naše protějšky (ale i rodiče, tchýně a tchánové a jiní oříbuzní a nepříbuzní) pochpili. moc ti přeju, ať je tvé labilní období brzo pryč a přítele aby něco ťuklo do hlavy a jemu docvaklo, že má doma prima ženskou, která ho potřebuje. :k:

In reply to by Tesa

Mooooc děkuji za podporu.. :k: . Moc moc krásně napsané, jsem se rozplakala... :) , fakt jsem zoufalá, bojím se, že pokud to takhle půjde dál zanevřu na všechny kolem sebe a z čeho mám největší strach je, aby mi přítel jednoho dne neřekl už tě nemiluju.. :( . Jsem někdy jak hysterka, ale ve spoustě situacích by se on, taky mohl chovat lépe...No a rodiče, ty když jsou tady, tak pořád jen slyším jak se malé řiká, oni ti ubližujou a mámě to dlouho trvá a proč ji nedávám rukavičky, přitom mi před tím řekly, že je venku teplo... :00: :00: , no a když jim řeknu, že zase začala večer brečet a vztekat se, tak se tomu hrozně divěj, přitom to může být cokoliv, ještě pak mám pocit, že jsem špatná máma... :( . No jak píšeš zvyknout si na novou roli mámy, není jednoduché, jak si to ženská myslí... :n: .Toužila jsem po tom tak moc a jsem moc ráda, že jí jsem, ale trápí mě, že mě to tak všechno bere.. :( .

Cítím s Tebou , mám doma 2,5 měsíčního uplakánka a z depresí se nemůžu nějak vysekat, pak to zase přenáším na tu malou a ta zase pláče a tak pořád dokola... Navíc jsme se přestěhovali, takže tu nikoho moc neznám, takže se svěřuji jen manželovi a toho už to myslim moc neba. Takže hlavu vzhůru, doufejme že bude zase líp.. ono to počásko tomu asi nepřidá....

In reply to by Leňour

Díky za podporu.. :k: . Já tu taky nikoho neznám, sice tu bydlím už skoro 10let, ale všechny mé kamarádky, jsou bud z Prahy a nebo jsou daleko.. :( .Majdalenka přes den moc nebrečí, jak kdy.. ;) , ale večer, to je cirkus.. :00: .

In reply to by Danka

My taky vyvádíme nejvíc večer a s těma rodičema to mám stejný, přijede máma a pořád jenom poslouchám, že má malá hlad ať jí dokrmim uměle... nebo jaká je jí zima... je to děsný, člověk potřebuje slyšet úplně jiný věci... :r:

In reply to by Leňour

a ještě ty nálady, ale vím, že to zase přejde a bude líp, jen se tím ted pomocí vás prokousávám... :) . Musím jít něco udělat s tou mojí potvůrkou uplakanou a pak umýt nádobí, zatím pááá a já ještě přijdu.. ;) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky