Nepřehlédněte, děsně důležité...Daneček pózoval:):):)

22.09.2008

Daneček si zapózoval... :e): :s: :a:

Tak opravuju vcerejsi hlaseni - vy jste modelove oba dva !!!!! :c: :c:
Neskutecne Ti to s malym slusi - fakt jako ze zurnalu! :one: :qu:
SHARANE+LUCINKA

ivka222

jsi krásná maminka a Daneček je ti podobný,takže malej je................. :one: :one: :one:

To jsou skvělé fotečky.... :one: :one: :one: . Gratuluji k takovým úlovkům... :s: . Daneček je fakt náádhernej a maminka tyky, mooc vám to spolu sluší.... :c: a ta podoba.... :one: .

Ahoj NAtálko. Daneček je kouzelnej. Moc krásnej a šikovnej :qu: :qu: :qu: Hodně se ti podobá :w: :one: A ty jsi velmi pěkná maminka :one: No prostě není co dodat :s: A máš krásný vlasy :w: Mě tak strašně padají :\\: Jsem z toho nešťastná. V těhotenství jsem je měla tak pěkné a husté a teď :\\: :\\: :\\: :\\: :\\:

In reply to by Zuzu

Ahojík Zuzu, no já jsem taky teprve 3 měsíce a kousek od porodu. Co bude potom je ještě tabu...taky mám strach o vlasy, už teď beru vitamíny (Calibrum mami -jako v těhu, je totiž i na kojení :ww: ). S těmi vlasy se to spraví, trpí na to hodně těhulek. A mocinky děkujeme za komentář :k: :k: :k:

In reply to by Zuzu

Taky mi začali padat hodně vlasy po porodu a moje kadeřnice (teta od manžela) mi doporučila placentu (dá se koupit v kadeřnictví) a tak mi ji objednala, já si jí koupila a super to zabírá. Jedna krabička stojí ale +/- 150Kč je tam 12ampulek, první krabice se dává ob den a další pak tak 1x za týden a je třeba si koupit min. 3balení, já vzala 4 (měla jsem to ale o něco levnější, protože jsem to měla za nákupku), ale super to zabírá a už mi tak nepadají.

In reply to by Mermaid

Ahojík Marmaid, s tím pózováním je to všelijaký :00: Včera byl svolnej, tak jsem se do toho opřela a tohle je výsledek , jenom ty fotky, na kterých jsem i já, nafotil manža. Zbytek je moje práce...nebo ne, co to kecám, DANEČKA :one: :cc): ...a moc děkujeme :k:

To jsou krásný fotečky :one: a krásné miminko :cc): a stejnej kojící polštář jako máme my :!k: :\x: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka