Naše nové fotečky:)

20.09.2008

:a: :a: :a: ...a máme opět novou čepku, tak se koukněte, teď je z nás medvídek :e):

Natalko,
ja to vidim na maleho profi-modela - ne jenom zensky muzou byt modelky - proste on bude brazdit stranky modnich casaku .... fakt fesak!!! :one: :cc):
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Ahojík Sharane a Lucinko :a: Děkujeme, no a hlavně, aby na těch stránkách neslintal :s: Teď to z něj teče, že ždímám oblečky :s: Ale pózuje jak holka :s: Jednou mu ty fotky ukážu, nebude věřit vlastním očím :°: A jak máte? Lucinka spiničká???

In reply to by natalliev

Natalko,
tak pozor: slintani je ted nahodou tezce "IN" - to nevis???!!!! ;) :s:
My taky grintosime - a to prvni narodni ligu. :dance: Nedavno sem zehlila Lucikovi saticky na vitani obcanku - aby byla kocena :cat: jak pes :dog: a nez sme dojeli na radnici, tak je mela az po kolena pogrintany.... :s:
Jinak diky za optani - mame se paradne. :k: A Lucik ted chrni jak medved usaty. :'zz): Vzbouzi se akorat v noci na jidlo. A vzdycky se u toho krasne vzteka - tak ji rikam: ZASE JSI ZASPALA TEN SVUJ NOCNI PIKNIK, CO??? :hu: :s: No je uzasna - kdybys ji jen videla! Normalne se v noci probudim, blinku jen lampicku a kdyz prijdu k postylce, tak uz ma pusu dokoran - staci ji jen napojit na muj ZDROJ a uz jede - elektricka odsavacka od Medely se muze zahrabat!!!! :hu: :a\|: :s:
Co noveho u vas - JAK SE MATE????
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Živě jsem si Lucinku představila :ww: :one: Taky ti děkuju za optání se: my se máme fajn, dneska jsme šmejdili po obchodech, chtěla jsem Daňdu naparádit - hodím se teď nějaké new photos...začala nám "zima", museli jsme změnit garderóbu :s:

Ahojky, ten je krásnej :c: Já už se toho svýho bobečka nemůžu dočkat, jsme s manžou oba strašně zvědaví, jak asi vypadá, jestli bude po mě nebo po něm ;)

In reply to by Linducha

Jéééé, ahojda :a: No tobě se to taky blíží, co???Prostě ten čas je neskutečně rychlý...žene se a hlavně furt a furt dopředu...ani se neohlídneš a rodíš :s: Brzy se dočkáte na toho vašeho drobečka malinkatého - bude podobný na oba, uvidíš ;) :cc): A mocinky děkujeme :a: No a až bude :e): na světě, musíme se sejít a seznámit ty naše kluky, jooo? :a: :k:

ivka222

má tak důležitý výraz v obličeji :jawdrop: bude z něj nějaký poslanec bych typovala :c: je kouzelnej :one:

ahoj,tak opět musím říct,že vám to sluší oběma. Chlapeček má očička jako studánky :c: . A v té čepičce je kouzelnej :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Janko, jééé brzičko budeme vítat tvoje miminečko :e): Termínek už máš za sebou, jak se cítíš?

janka.82

In reply to by natalliev

Natálko, cítím se furt stejně :s: Už jsem měla 2x pocit, že pojedem, měla jsem slabší křeče, ale zřejmě to byly poslíčci ;) Tvrdne mi břicho, ale jinak nic. Řekla bych, že jsem docela čilá. Zítra jdu na kontrolu- pak asi ve středu a pokud do té doby nic, tak už si mě tam určo nechají. A jak se máte vy?

In reply to by janka.82

...ty jo...tak at ti to zitra dobre dopadne, at ti dr. povi, ze se to blizi....no a kdyby te nahodou nepotesil(a), nesmutni - tento tyden uz stejne budes mit mimi v naruci ...citim to v kostech :s: :s: :s: ...budeme na vas s Daneckem nepretrzite myslet, vsechno dobre dopadne :h: A my se mame dobre, dneska jsme malem vykoupili veskery detsky sortiment v CAcku :s:

janka.82

In reply to by natalliev

Natálko, děkuji moc!!!!!!!! A tento týden se snad určitě dočkám, tak dlouho přenášet nemůžu, né? :s: Taky jsem byla nakoupit a nic to se mnou neudělalo :s: Ještě jednou, děkuji moc :a: :a: :a: Natálko a Danečku ;)

Opět moooc krásné fotečky.... :c: . Malýmu to v čepičce moc sluší, je srandovní, ta čepička... :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky