Ahojky Děvčátka!! Dnes má Majdalenka 4měsíce, dopoledne jsem jí nedala tu mrkvičku, musela jsem běžet na nákup,

20.09.2008

myslíte, že jí to můžu dát ted odpoledne, nebo mám čekat do zítra??Předem díkk za vaše rady... :) .

Ahojky, vy jste na umělý stravě? Ale i tak, ta mrkvička je nějak brzy ne..vždyť kojený od ukončeného šestého měsíce a nekojený pátého..tak tedy čumím...
Každopádně gratulujeme a klidně to zzkus teď..ale ne až večer, ať to stihne potrávit..

In reply to by Borůvka

No já jsem na umělé stravě už skoro dva měsíce a myslím, že se to může už od čtvrtého, vím, že nemusí, ale proč né, mrkvičkou nic nezkazím, né?? No a dávat jí to večer to si myslím, že není dobré, spíš dopoledne nebo odpoledne, to ji mám pořád na očích a kdyby po tom nějak moc zvracela, no ale už jsem jí to dala a pěkně si šmakovala, mlaskala si u toho, olizovala se.... :) . Pak jsem jí dokrmila mlíčkem.

In reply to by Danka

No což o to, já jsem ji monče taky dávala když měla průjem a taky ji šmakovala, ale všude píšou od ukončeného 5měsíce, pokud jsi na umělé stravě...tak já nevím, nejsem si jista zda maj k tomu už uzpůsobený žaludek... A to ti řekla dr, ať ji dáváš? Já vím, že na přesnídávkách je od ukončeného i 4měsíce...no asi to bude v poho, jen mě to překvapilo, proč tak brzy..a nebo to je spíš tak, že to ztráví, ale asi by jim stačilo jen mlíčko... Monča taky brečela když došla..jsem čuměla!! :c:

Ahoj Danko!!! My ještě máme na mrkvičku zatím čas, tak nevíme, ale přejeme Majdince všechno nejlepší k dněšním čtyřměsíčninám :k: :k: :k: Posíláme vééélikou pusu :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky